Імміграція до Манітоби
-
Ми заходили в дію через комп і там по підказках
-
Підкажіть, будь ласка, як саме ваш чоловік подавав заявку на видачу свідоцтва? Бо в знайомих проблема не в отримати свідоцтво, а в подати цю заявку.
-
Якщо я не помиляюсь то можна і Укр паспорт
-
Так в знайомих проблема виникла саме на цьому етапі - через Дію є можливість замовити тільки якщо є біометричний паспорт, в них його не має.
-
За якою програмою ви подаєтесь? Немає програми, де можуть подаватись студенти, які на навчанні. Ви спершу повинні завершити навчання як мінімум, а потім обрати програму, за якою подаєтесь
-
Нехай спробують через чат телеграма зʼєднатись з оператором і він підкаже як це можна зробити
-
Вони в Дії не можуть це зробити чи вони не можуть зареєструватись у Дії?
-
Дякую за інформацію, пораджу )
-
В Дію зареєструвались, але вона не підтягнула в аплікацію всі наявні документи і не приймає запит на видачу свідоцтва. В підтримці їм сказали, що це обмеження через те, що особа не має біометричного паспорта.
-
Дякую, дуже хвилююсь щоб не виникло проблем з тим що не подала одразу
-
Цікаве питання. Адже ми тут розглядали тільки випадки, коли через роботу. По СВМ-ви, головний аплікант, повинні працювати. По СВО-ви, головний аплікант, повинні мати минулий досвід роботи або родичів, тоді всі разом з вами.
-
Доброго дня. Після 9го класу поступив в технікум і провчився там 3 роки. Маю два дипломи, один про повну середню освіту другий молодшого спеціаліста. Рік випуску на обох дипломах однаковий - 2011. Підкажіть скільки років післяшкільної освіти я можу заклеймити?
-
Привіт всім! Підкажіть, будь ласка, чому статус анкети знову змінився на Received? Засабмітили анкету 29 серпня, 29 вересня статус змінився на Assessment in Process, але сьогодні статус знову став Received. Чому так? У кого так було і хто знає причину? Буду вдячна за відповідь
-
Доброго дня. Чи є у кого досвід отримання довідки про несудимість з Нідерландів?
-
Перепрошую, а ще є місця де їх необхідно надавати?
-
Всім привіт, комусь вдавалось в Дії підвантажувати старі ковід сертифікати?
-
Друзі здають у саблет з грудня 2-бедрум 1 поверх, між IKEA та вул. GRANT AVE, пишіть як що
-
Може вашого офіцера звільнили і анкету отримав інший ;)
-
Поліція, медицина, робота з дітьми....да повно де
-
Можливо хто знає. Якщо людина відпрацювала 1 рік і потім звільнилась, то на яку програму може податись щодо номінації SWO чи SWM? Дякую І друге питання, якщо в людини наприклад народилась тут дитина, то по новій програмі по родичах не вийде податись ? Так як дитині не має 18 років, все вірно розумію ?
22 Jan 2023, 05:40
95921/232031
about a minute ago