Імміграція до Манітоби
-
Ні, він підписав електроннім підписом. Так само як в мене наприклад витяг з дії/довідка ок-5.
-
Так pdf від роботодавця - це й є скан, він же відсканував його та відправив вам
-
Ну нічим звісно ж) Просто вони так написали: скани документі. Ніби не існує документів з електронним підписом чи електронних витягів з реєстру.
-
Будь ласка, витратьте годину часу на це відео. youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
Всім привіт, як називається програма що потрібно набрати мінімум 60 балів? SWO ? Якщо це SWO то чому на сторінці даної програми, оцінки які даються то по 120-180 за один пункт, а мене цікавить програма де потрібно мінімум 60 балів
-
Немає програми SWO. Є одна програма Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP), яка має кілька напрямів: Skilled Workers Overseas (SWO), Skilled Worker in Manitoba (SWM), Business Investor Stream (BIS), International Education Stream (IES)
-
Дякую
-
Але ж діяльність здійснюється на території України, де і податки сплачуються
-
Доречі, податки Ви теж маєте тут на зароблене в Україні сплачувати. Такі в Канаді закони.
-
Я так розумію, що людина здивувалася такій новині. Бо в Канаді далеко не 5%.
-
Ну не платити ж ці 5% ще й і у Канаді)
-
Так. Але ви ж розумієте, що різніця доволі велика, беручи до уваги 5% податку в Україні
-
Тільки різницю. Бо є договір між Україною і Канадою про уникнення подвійного оподаткування
-
Але якщо працювати як self employed є різні способи як ці податки зменшити
-
Дуже вдячний вам) Вам писати в приват за працю?
-
Я писав за кватиру
-
Дякую
-
Вибачте сонний тільки прокинувся не прочитав був правильно)
-
Може знаєте,я заходила в mpnp nok не має там барбера чи хаірстиліст ,це означає що провінційна програма не підходить чи я не там шукаю?
-
Доброго вечора. Питання може хто підкаже) Якщо вже подана заявка на номінацію, але я хочу відкрити self employed чи треба сповіщати офіцерів якщо так то як? Дякую за відповідь.
22 Jan 2023, 05:40
95983/233728
about an hour ago