Імміграція до Манітоби
-
так ПР ніхто не поспішає давати, це відповідальне рішення, а роздати біженства та робочих віз легше, там начебто ХАМАС збираються забрати до Канади, напевно їх просто танкером одним завезуть і розкидають їм перміти з крана.
-
Цікаво, як уряд намагається досягти мети в 500000 емігрантів на рік з такою швидкістю обробки аплікацій🤔🤔🤔
-
@artadm хоче кікнути @Imperium_mgr з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop Online banking: Revolut | N26 | Wise | Bunq | Vivid | SquareUp ICard | Skrill | Business | Stripe | Paypal Street banking: 🏦 Commerz 🏦 Postbank 🏦 Deutsche 🏦 Barclays 🏦 Sabadel 🏦 Danske 🏦 Damex 🏦 Lloyds 🏦 Chase 🏦 Targo 🏦 HSBC 🏦 BBVA 🏦 Alior 🏦 ANZ 🏦 DKB 🏦 PKO WhatsApp +48694021440
-
Канада намагається боротися емігрантами зі старінням domestic робочої сили, але з такими темпами нова робоча сила постаріє очікуючи 😁
-
Доброго дня, підкажіть, скільки часу пройшло з моменту подачі заявки? Чи сплачували ви біометрію під час заявки, чи вже після?
-
Доброго дня! Хто вже отримав PR або знаходиться на федеральному етапі, поділіться досвідом, які наступні кроки після того, як відправлена заявка? Чи присилали вам запит на біометрію? Скільки чекали на AOR?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, може хто знає, якщо людина подалася по SWM, а потім в процесі завагітніла, чи не переведуть заявку по напряму SWO?
-
Даючи PR до приїзду в країну. Easy
-
Добрий ранок. Минуло 4,5 місяці з моменту подачі заяви. Так за біо сплачував під час подачі
-
:D в процесі )
-
Тільки якщо буде двійня 😅 Як я розумію ,то не переведуть,бо якщо вибрали перший стрім ,то на ньому і залишитись .
-
Дякую))
-
Я просто не впевнений ,як тут рахується декрет . Почекайте відповідь від дівчат 😅
-
Та різниця між стрімами не велика ,ви боїтесь,що коли народите ,то не зможете ходити на роботу ? Тут в чаті були такі випадки ,дівчата вам краще відповідь нададуть . Але стрім не можно міняти,якщо аплікація відправлена ,тільки заново все .
-
Ну я маю на увазі, що людина не зможе продовжувати працювати через деякий час, але в неї є довгостроковий контракт
-
там або процюеш(і в процессі), або ні.
-
Зрозуміло, дякую)
-
а до чого тут вагітність та вибір программи провінції? тамщо, десь обмеження якесь є?
22 Jan 2023, 05:40
96072/229857
7 minutes ago