Імміграція до Манітоби
-
Будете відібрані.
-
Дякую.
-
В мене таке ж саме було питання. Я вирішила ще треба додатково в Additional Supporting Documents загрузити моє свідотство про народження та одруження як Proof of Relationship
-
Так, наче по swm)
-
У жовтні була лише одна вибірка - на початку місяця. Всі хто подавались після 5 жовтня теж чекали донині.
-
Ви подавались по SWM?
-
8 днів
-
Підкажіть будь ласка, хто сьогодні отримав laa, скільки у вас балів було?
-
Вони завтра опублікують який був мінімальний бал по вибірці. Я думаю через те що місяць не відбирали людей - бал вищий
-
Я подалась 20 жовтня, але сьогодні відповіді не отримала🥺
-
Мне здалося що свідоцтво про народження точно є в списку документів.
-
Може в спамі лист?
-
Так, дуже цікаво . У мене 750 балів, що думаю досить не погано також😐 буду чекати..
-
Хочу прояснити, підкажіть будь ласка. При заповнюванні анкети на SWM, там таке питання How many family members are accompanying you to Manitoba? Зі мною моя дружина, та дитина, яка була народженна у Канаді. Чи правильно ми вказали 1 member чи треба 2 з дитиною? Тобто дитина має гражданство і значить не треба її вказувати як member is accompanying
-
Так, 1 член сім'ї. Дитина, народжена у Канаді, не іммігрує з вами, але на федеральному етапі ви вкажите про дитину інформацію
-
Не знаю .. думаю що багато людей подалось , і чула що багато прийшло відповідей, хто чекав з серпня
-
Високий прохідний бал, бо довго не було вибірки
-
760 поки нічого не приходило. А повинно в цей день і прийти?
-
Трішки заспокоїли ))) значить черга є, почекаємо )
-
У нас теж 750 і не було листа
22 Jan 2023, 05:40
96246/230166
less than a minute ago