Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт, маю таке питання. Чи хтось через кризову форму змінював дати про працевлаштування? бо я наткнувся шо вказав на рік більше працював у фірмі, а виявилось що навпаки. І тепер не знаю, чи змінять мені це. Вказав що працював 4 роки, а по факту 3 =( дякую
-
вайме, дякую! так, мені мова сильно бал витягла, і я так розумію якщо я в Брендоні, то це ж ще плюс 5? хоч і без, то мінімум 62 вийде, гроші нашкребемо таки, а от таке ще, від людей чула, що там кейс треба мати, щось доказувати, зо тобі вже вертатися нікуди і тд, це так і є? Бо я сама з Дніпропетровської області, нас такими не вважають то, та і не хочу дуже саме такими програмами користуватися, краще на загальних основах таки. Там же є десь, де я можу вказати, що з минулої роботи пішла на таку саму за ноком, але тут просто на $10 за годину більше платять? і там не вказано було в відео ще, там все одно теж яка професія? бо я диспетчер швидкої тут
-
бо я так по відео ідею зловила, що просто пo swo чітко дивляться скільки в вас грошей і що тут не вийде вказати там $5000 і все, треба як вказано в правилах там на трьох $14к, так?
-
На трьох 14, так
-
зрозуміло, а за ті кейси, то нема такого виходить? і за пул, тоді виходить можна довгенько чекати, бо вдома не оформлено працювала і досвід тільки те, що тут маю:(
-
Доброго вечора громадо , чи хтось отримав підтвердження від MPNP про підтримку для отримання PR,якщо подавалися в кінці травня
-
так ось, а вибірка для українців і гуманітарна програма то два різних потоки виходить?
-
Відео #1 це якраз як відправити ЕОІ Відео #3 - як заповнити аплікацію на номінацію після того, як ви отримали LAA, тобто пройшли вибірку для українців. Якщо ви точно вже виконали критерії для спецвибірки, то ви прямо вже можете подавати ЕОІ. Діючий тест з мови має вже бути, IELTS or CELPIP
-
дякую величезне!!
-
а от, оце я хотіла почути, що то дві різних речі! супер!
-
розказували, мовляв на той swo тільки з консультантами подаються, бо там треба якийсь кейс мати, що ти як біженець, нема де тобі назад вертатися і тд, хоч ми ж тут не рефьюджі статус маємо, то в мене було дуже багато питань до тих, хто це розказував, але вже маємо зо маємо, консультанти рекламуються як можуть