Імміграція до Манітоби
-
Відео #1 це якраз як відправити ЕОІ Відео #3 - як заповнити аплікацію на номінацію після того, як ви отримали LAA, тобто пройшли вибірку для українців. Якщо ви точно вже виконали критерії для спецвибірки, то ви прямо вже можете подавати ЕОІ. Діючий тест з мови має вже бути, IELTS or CELPIP
-
дякую величезне!!
-
а от, оце я хотіла почути, що то дві різних речі! супер!
-
розказували, мовляв на той swo тільки з консультантами подаються, бо там треба якийсь кейс мати, що ти як біженець, нема де тобі назад вертатися і тд, хоч ми ж тут не рефьюджі статус маємо, то в мене було дуже багато питань до тих, хто це розказував, але вже маємо зо маємо, консультанти рекламуються як можуть
-
а так, мені то все прислали, і якщо ще щось, то там контакти нормальні ще допишуть що не вистачить
-
але тут поки не закінчиться навчання роботі цій, то вони не дають фулл
-
то трохи більше двох місяців виходить
-
вийшло так, я останню зміну відпрацювала там 27 серпня, а на нову вийшла 29го
-
так, я там з перших чисел березня і до самого кінця серпня відпрацювала 1145 годин
-
боже, я так заплуталась в них, я вже зараз доперла на скільки тупі питання були 🤦🏻♀️ дякую вам ще раз, то будемо значить подаватись і не переживати!
-
ай все, супер! пазл склався! дякую вам величезне! як поїду до Грузії за малою, то ж мене вино, або чурчхела, якщо ви за ПП!:)