Імміграція до Манітоби
-
-
доброго дня підкажіть будь-ласка, full time job 32.5 години на тиждень - цього достатньо для подачі, так? мінімум 30 годин на тиждень начебто повинно бути
-
я розглядаю отримання ПР, як процесс, який починається від початку роботи. Тобто 6 міс+час на провінційному етапі+час на федеральному етапі....а не так як ви, взяли кусочок і кажете, що всього 6....потім приходять люди "свідки інстаграму" і розказують про ваші сроки.
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop Online banking: Revolut | N26 | Wise | Bunq | Vivid | SquareUp ICard | Skrill | Business | Stripe | Paypal | Bet365 Street banking: 🏦 CashApp 🏦 Advcash 🏦 Paysera 🏦 Monese 🏦 Damex 🏦 Monzo 🏦 Banxe 🏦 iCARD 🏦 LYDIA 🏦 Wittix 🏦 Paypal 🏦 W1tty 🏦 Skrill 🏦 Vivid 🏦 Wise 🏦 Wirex 🏦 Tide 🏦 ZEN 🏦 N26 WhatsApp +48694021440
-
Якщо знову чекати місяць то думаю прохідний бал буде триматися.
-
А є десь статистика скільки людей і з яким балом зараз знаходяться у пулі? Щось на зразок того що є в EE.
-
Абсолютно така ж ситуація. Дитина с подовженим паспортом тут, а її новий паспорт не встигли забрати і він в Ізраїлі. Я писала туди в посольство - тиша. Також не знаю що робити