Імміграція до Манітоби
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop Online banking: Revolut | N26 | Wise | Bunq | Vivid | SquareUp ICard | Skrill | Business | Stripe | Paypal | Bet365 Street banking: 🏦 CashApp 🏦 Advcash 🏦 Paysera 🏦 Monese 🏦 Damex 🏦 Monzo 🏦 Banxe 🏦 iCARD 🏦 LYDIA 🏦 Wittix 🏦 Paypal 🏦 W1tty 🏦 Skrill 🏦 Vivid 🏦 Wise 🏦 Wirex 🏦 Tide 🏦 ZEN 🏦 N26 WhatsApp +48694021440
-
У кого відчуття, що протягом року swm потребувало до 640 балів, но коли саме ви подались, то бали улетіли у космос?
-
Десять балів не добрав до мінімуму😕 треба було тест на англійську здати, пройшов би…better luck next time…I hope
-
Google : swm manitoba draw
-
Якщо знову чекати місяць то думаю прохідний бал буде триматися.
-
А є десь статистика скільки людей і з яким балом зараз знаходяться у пулі? Щось на зразок того що є в EE.
-
То зараз багато вже випускників іноземних студентів, які можуть подаватися через SWM, бо відпрацювали 6 місяців, мають високі бали з мови, от і бал пішов вгору.
-
Тут написано, що для студентів, які вчилися в іншій провінції, мають працювати на Манітобу 1 рік
-
Абсолютно така ж ситуація. Дитина с подовженим паспортом тут, а її новий паспорт не встигли забрати і він в Ізраїлі. Я писала туди в посольство - тиша. Також не знаю що робити
-
Так-так, є таке🤣🫠 Я ще хлопця штовхала податися 3-4 жовтня , але він сказав давай нормально сядемо подамося пізніше без спішки Подалися ввечері 5 жовтня🤣🤣🤣
-
Спробую пошукати)
-
На сайті є monthly data, там можна глянути всі бали за минулі вибірки та роки
-
Мені здається, що у передковідний рік бал 700+ тримався кілька місяців
-
Яка тенденція зазвичай,бал скаче?
-
Ви забули, що у Манітобі понад 20К іноземних студентів, які вчилися саме тут
-
Замість півроку - рік
-
Дуже сильно підскочив, це жесть
-
Так,реально значно підскочив в порівнянні з минулими місяцями.
-
Звичайно, що впаде бал, але не відразу.
-
Піду збирати валізи 😭
22 Jan 2023, 05:40
96389/233838
about a minute ago