Імміграція до Манітоби
-
Incomplete=0
-
Здається кімната за адресою 70 Main St. RIVERTON. Є все необхідне для проживання: власні пральна та сушильна машини, мікрохвильова піч, багато місця для зберігання. Зручне розташування, поруч магазини, школа та садок. Ціна 600CAD за все (в ціну включені комунальні послуги та інтернет). За деталями пишіть в особисті.
-
Якась дивна людина ,вам вже один раз видалили оголошення . Вам мало, ще раз кидаєте !
-
Чи можливо щоб мені її присвоїли в компанії швидше?
-
Доброго вечора Хочу подаватися через Tir3 професію, на сайті вказано що для tir3 потрібно пів року досвіду як учня, навчатися на неї
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, ось в цих запитах потрібно надати документи опікуна чи спонсора який в Канаді або моїх батьків? Летіти буду сам.
-
Як зрозуміти по якій вибірці прислали LAA? Лист прийшов сьогодні хоча вибірка була вчора
-
У листі написано
-
Ми вже 6ий місяць чекаємо на номінацію :)
-
Дякую
-
Номінація від балів не залежить, лише швидкість отримання LAA
-
А який у вас бал?
-
857
-
Підкажіть будь ласка Сьогодні прийшов laa і якраз сьогодні була вибірка Special Immigration Measure - Ukraine Але ми подавалися на swm, є безстроковий контракт Що робити в такому випадку? 12 тисяч в нас немає на двох
-
Так і є 20 чи 25
-
Було 25 літом child abuse record
-
Доброго вечора! На федеральному етапі(якщо мати номінацію від провінції, не ЕЕ) бали за мову на щось впливають?
-
SWO, SWM чи спец вибірка?
-
Це має бути людина, яка має опікунство над вами на момент подачі на візу. Ну або це ваш родич в Канаді і ви маєте документальне підтвердження цього
-
Ви десь щось вказали не так при подачі ЕОІ, що вас кваліфікувало на SWO
22 Jan 2023, 05:40
96494/234147
5 minutes ago