Імміграція до Манітоби
-
Я уважно читав документ і в параграфі TWOV з права є про onward flight next day. ---_------ Transit without visa (TWOV) ALL visa nationals seeking to transit the United Kingdom LANDSIDE without a visa must: (iv) arrive and depart by air; and (v) have a confirmed onward flight that departs before 23:59hrs the following day; and (vi) hold the correct documents for their destination (e.g. a visa for that country.. --_------ Більша за то, я особисто знаю людину яка так прилетіла у серпні. Так, довелось доводити свої права при посадці в Германії, але в Лондоні на паспортному контролі ніяких запитань не було.
-
Пишу тут бо є вже декілька питань в приват, консультація безкоштовна, приймають в пʼятницю по запису або жива черга app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098&fbclid=IwAR1YbjFRRbl6H9Cm26MbhxZZzJkXGd8QsPk-8HH4B3jsZo0pHRsd7SKcc3w_aem_AWt1vC9_nU9Hx2sjyALEcEhFaaKIr2WL-E_2POcEbV4DDuAFFPpuf1YlRUSIfKvtsYo
-
всім доброго дня ! якщо я не встиг загрузити всі документи на провінційному етапі , через скільки часу можливо повторно податись ?
-
Доброго дня. Чи є тут люди, які робили подачу на ПР своїм близьким родичам по новій програмі?