Імміграція до Манітоби
-
Пишу тут бо є вже декілька питань в приват, консультація безкоштовна, приймають в пʼятницю по запису або жива черга app.squarespacescheduling.com/schedule.php?owner=27267098&fbclid=IwAR1YbjFRRbl6H9Cm26MbhxZZzJkXGd8QsPk-8HH4B3jsZo0pHRsd7SKcc3w_aem_AWt1vC9_nU9Hx2sjyALEcEhFaaKIr2WL-E_2POcEbV4DDuAFFPpuf1YlRUSIfKvtsYo
-
Успіху вам. Всіх моїх знайомих навіть на літак не посадили у Польщі та Німеччині. Транзит через Лондон був. Пригадую, що у 2019 також знайома хотіла летіти з канадським ПР через Лондон, то її не посадили на рейс у Монреалі.
-
Там пише "you'll need a visa", дуже чітко 😁
-
Пише "you may be eligible", а не "you are eligible"
-
Якщо ви знайшли суперечність двох британських документів чи систем - я не здивований )))
-
Landside Transit: Landside transit passengers are those who need or wish to pass through the UK border and enter the UK (e.g. to change airport, to collect baggage or arrive at airports where no airside transfer is possible)
-
І, так, треба більш меньш володіти хоча б англійською, щоб доводити це на реєстрації (навіть не імміграційному офіцеру)
-
Так, я на це звернув увагу і це найбільший челендж. Я для себе обрав прямий маршрут
-
Дякую, я вже прилетів. Я теж читав про багато випадків, коли людей не пускали до літака. Але знаю і успішний якнайменьш один. За цим не бачу сенсу далі обмінюватись цитатами з офіційних сайтів, який можуть суперечити нажаль одне одному
-
В будь-якому випадку, люди будуть змушені доводити авіакомпанії все це документами. А авіакомпанія може проігнорити.
-
Там пише, що "можуть", якщо летите в Канаду, Штати в т.д. Але це на розсуд офіцера, навряд чи варто ризикувати так. Скоріш за все не посадять в літак до Лондона без транзитної візи
-
Ок, в не меньше офіційному документі, який я пошарив, є роз'яснення, більш схожі на виняток, тому можуть в стандартному "visa selection" алгоритмі не вкоючені
-
І, взагалі, це оффтоп для імміграції )) переносимо до іншого (срачу) чату
-
Виписка з банк рахунку для номінації swm має бути звичайна за 3 місяці? Чи якась спеціальна форма?
-
Дякую!
-
звичайна з банку.
-
всім доброго дня ! якщо я не встиг загрузити всі документи на провінційному етапі , через скільки часу можливо повторно податись ?
-
Доброго дня. Чи є тут люди, які робили подачу на ПР своїм близьким родичам по новій програмі?
-
60 днів вже пройшло? хоч на наступний день робить нову EOI
-
Є, багато вже подали . У закріплених повідомленнях є відеоінструкція t.me/UkrainianCanadians/194204
22 Jan 2023, 05:40
96611/230188
about 2 hours ago