Імміграція до Манітоби
-
Чекаю з 18.05.2023
-
Дякую
-
3+3 - не рахується
-
Підкажіть, будь ласка, для можливості подаватися на PR потрібно 6 міс тільки в одного роботодавця пропрацювати чи, якщо 3 міс в одного і 3 міс в іншого так не рахується?
-
Хто може підказати, хто подавався через роботу?
-
Ок, це зрозуміло. Але система не дає можливості пройти реєстрацію без вказування тесту. Можливо я щось роблю не так
-
Знайдіть приклад ЕОІ для #SWM
-
Тільки фултайм робота на одного роботодавця.
-
Де це можна знайти, такий приклад?
-
Ха-ха. Також чекаємо з тієї ж дати. Ще й однофамільці.
-
Будь ласка, приклад заповнення EOI для повара за 63200 – Cooks. Жодних проблем, і тесту з мови не потребує. #SWM #EOI
-
Ви просто недобре щось вказуєте. Я от тільки що спробував. Без проблем
-
Є вимога завершене навчання. Ви маєте мати диплом. Форма навчання не має значення
-
Я подавалася по цьому NOC, підтверджую, що система пропускає без тесту з англійської
-
Мені здається що навіть деякі хто подався в травні червні не отримають у 2023
-
Дякую.
-
Хтось може допомогти з заповненням анкети про несудимисть для польші? Є декілька запитань
-
Коли робота підпадає під TEER треба мати відповідну освіту чи просто має бути після шкільна освіта навіть по іншій спеціалізації?
-
Teer - це категорії, всі роботи підпадають під якусь категорію. Переформулюйте питання. Не зрозуміло, що ви хочете взнати.
-
Ви приїхали і працюєте прибиральницею,наприклад, навіть якщо до того були професором тернопільської академії, шукаєте teer прибиральниці, а досвід професора підтверджуєте (або ні) для міграційної програми. Це так,якщо на хлопський розум
22 Jan 2023, 05:40
96665/231325
4 minutes ago