Імміграція до Манітоби
-
Привіт, я хотів запитати, чи хтось зацікавлений у вакансії. У Антикварному магазині є вакансії на посади «Введення даних», «Асистент із розрахунку заробітної плати» та «Обслуговування клієнтів», доступні як на повний, так і на неповний робочий день. Заробітна плата становить 600 доларів на тиждень, і вакансія відкрита як для працівників на місці, так і для віддалених працівників у Канаді. Компанія не вимагає попереднього досвіду і забезпечить все необхідне навчання. Заявка на роботу безкоштовна, оплата здійснюється щотижня. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені пряме повідомлення
-
Доброго вечора підскажіть автомалярам треба здавати іспит з англійської?
-
Доброго вечора, якщо в чеку для зарплати вказано професія Line Cook. Цей NOC також підходить?
-
Дякую велике
-
Дякую, вроді сходиться)
-
Дякую, я вже розібралась з цим )
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка, якщо в мене досвід роботи 8 місяців в іншій провінціі, і коли буду подаватися на провінціальну програму манітоби, то мені будуть урізати бали за це, або просто не будуть давать бали як за звʼязок с провінцією Дякую
-
Ви тільки цікавитесь імміграцією до Канади через провінційну програму Манітоби? Ось кілька відео, які дають відповідь на майже усі ваші запитання. №1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді №2 Що таке референс для імміграції в Канаду №3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації. До перегляду тільки після відео №1.