Імміграція до Манітоби
-
То для номінації
-
В CELPIP немає єссе треба написати email та вибрати opinion до цієї part найпростіше підготуватися там треба написати лише 150-200 words
-
Це тому що на багатьох сертифікатах є qr код перевірки, інформація не сервері рік зберігається або півроку. А логічно то так, який сенс
-
Я вже думав, ви давно отримали номінацію 😁
-
Добре, дякую, спробую, ще в процесі по виготовленню довідок з Турції і Катару….
-
Я знаю, я про то і говорю, що я зараз наперед замовила сертифікати з деяких країн, щоб поки не дійду до федерального, не протермінувалися
-
Ви можете спробувати подати навіть протерміновану довідку, пояснити, що немає змоги взяти нову довідку, в тій країні вже не були давно, друзі так робили, але це займе додатковий час для перевірки
-
Довідка потрібна тільки на федеральному етапі
-
Я думала безстроковий… виходить якщо через рік не встигну на федеральний, то треба ще раз замовляти ?
-
Така сама історія, поки той федеральний прийде, всі довідки вже протерміновані. В дії заняйняло 5 секунд сформувати нову, повторна я так зрозумів там автоматично робиться
-
Ще ні ))))
-
Доброго ранку шановні співвітчизникі . Через є номер телефону волонтера який допомагає новеньким?
-
Доброго ранку! Але ліпше взяти свіжу, якщо є можливість?
-
Друзі вже отримали PR?
-
А скільки в вас країн ?)
-
Вітаю, де можна ознайомитись що робити після отримання pr для отримання грамодянства? Скільки років потрібно чекати перед подачею? Які умови?
-
Зпробуйте офіційний сайт IRCC. Там є розділ Citizenship
-
Почніть з закріплених повідомлень. Там є багато інформації та відео по темі. Також, дійсно, офіційний сайт IRCC - canada.ca
-
Джулія Ягла, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Пр на 5 років? Після того його продовжать? Чи є вимоги жити протягом цих 5 років в Канаді, щоб продовжити як є то скільки?
22 Jan 2023, 05:40
96750/230188
about 2 hours ago