Імміграція до Манітоби
-
Добре, дякую, спробую, ще в процесі по виготовленню довідок з Турції і Катару….
-
Я знаю, я про то і говорю, що я зараз наперед замовила сертифікати з деяких країн, щоб поки не дійду до федерального, не протермінувалися
-
Ви можете спробувати подати навіть протерміновану довідку, пояснити, що немає змоги взяти нову довідку, в тій країні вже не були давно, друзі так робили, але це займе додатковий час для перевірки
-
Довідка потрібна тільки на федеральному етапі
-
Я думала безстроковий… виходить якщо через рік не встигну на федеральний, то треба ще раз замовляти ?
-
Така сама історія, поки той федеральний прийде, всі довідки вже протерміновані. В дії заняйняло 5 секунд сформувати нову, повторна я так зрозумів там автоматично робиться
-
Ще ні ))))
-
Доброго ранку шановні співвітчизникі . Через є номер телефону волонтера який допомагає новеньким?
-
Доброго ранку! Але ліпше взяти свіжу, якщо є можливість?
-
Друзі вже отримали PR?
-
А скільки в вас країн ?)
-
Вітаю, де можна ознайомитись що робити після отримання pr для отримання грамодянства? Скільки років потрібно чекати перед подачею? Які умови?
-
Зпробуйте офіційний сайт IRCC. Там є розділ Citizenship
-
Почніть з закріплених повідомлень. Там є багато інформації та відео по темі. Також, дійсно, офіційний сайт IRCC - canada.ca
-
Джулія Ягла, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Пр на 5 років? Після того його продовжать? Чи є вимоги жити протягом цих 5 років в Канаді, щоб продовжити як є то скільки?
-
To keep your permanent resident status, you must have been in Canada for at least 730 days during the last five years. These 730 days don’t need to be continuous. Some of your time abroad may count towards the 730 days
-
Так
-
Тобто 2 роки з 5
-
You (and some minors, if applicable) must have been physically in Canada for at least 1,095 days (3 years) during the 5 years before the date you sign your application. We encourage you to apply with more than 1,095 days of living in Canada in case there’s a problem with the calculation.
22 Jan 2023, 05:40
96754/230204
9 minutes ago