Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Дитячі паспорти дійсні до травня 2025-го. Не так вже і багато. Чи є сенс виробити нові в Польщі перед переїздом до Манітоби, щоб потім не мати клопоту із продовженням, коли прийдеться ловити ті апойтменти і летіти до Онтаріо?
-
На цьому скриншоті гаписано і про дітей чоловіка, але я не впевнена все ж таки...
-
Так, треба вказувати обов’язково. Якщо вона не збирається до Канади, то ставите галочку, що вона не іммігрує з вами.
-
Доброго дня! Вибачаюсь за можливо 100 разiв обговорене питання, але все ж... Не маю на руках диплом, втрачений ще у 2000-х роках. Десь у группi було посилання, по якому можна спробувати онлайн знайти iнформацiю про освiту. Через пошук нажаль не знайшов. Можете продублювати в ПП? Дякую!
-
ну, з одного боку якщо є бажання то наче можно дітей партнера прикладати, але воно вказано наче не як обов'язково, а як - якщо не вказали то фіг вам а не пр дітям чоловіка) ' if they were processed for permanent residence as your dependents.' а так як дитина не ммешкає з вами - то дочого вам вона як головному апліканту? )
-
Окей, дякую!
-
Коли подаю на новий ворк перміт і зазначаю, що не проходила медогляд останні 12 міс (бо минуло 13 міс), мені пише, що необхідно мати медогляд перед подачею заявки на ворк перміт. Я можу додати той, який «протермінований» чи мені таки треба пройти новий медогляд перед тим як засабмітити заявку?
-
Доброго дня! Заповнюю employment history. Написано: Do not include jobs that were six months or less. В мене была робота 6 місяці + пару тижнів. Треба вказати чи ні?
-
Скажіть як в загалі працює система оренди в Канаді на рахунок якщо ти не прожила контракт або тобі не продливають ти маєш скільки часу щоб виїхати чи переїхати
-
Так!
-
тут скоріш за все фішка в тому що продовженний паспорт в консульстві не канае, че наче сам консул комусь казав. змуна паспорта в процессі - також не проканає, бо зміна доку. ну і якщо що - то процес може затягнутися, і паспорт стане недійсний, і на якомусь єтапі можно отрімати відлуп із за цого. і да. продовження паспорту це наче тимчасова фішка и суто через війну. тобто для чогось не дуже важливого єкстренно так, а так - зміна і тільки після цого.