Імміграція до Манітоби
-
Окей, дякую!
-
Коли подаю на новий ворк перміт і зазначаю, що не проходила медогляд останні 12 міс (бо минуло 13 міс), мені пише, що необхідно мати медогляд перед подачею заявки на ворк перміт. Я можу додати той, який «протермінований» чи мені таки треба пройти новий медогляд перед тим як засабмітити заявку?
-
Доброго дня! Заповнюю employment history. Написано: Do not include jobs that were six months or less. В мене была робота 6 місяці + пару тижнів. Треба вказати чи ні?
-
Скажіть як в загалі працює система оренди в Канаді на рахунок якщо ти не прожила контракт або тобі не продливають ти маєш скільки часу щоб виїхати чи переїхати
-
Так!
-
тут скоріш за все фішка в тому що продовженний паспорт в консульстві не канае, че наче сам консул комусь казав. змуна паспорта в процессі - також не проканає, бо зміна доку. ну і якщо що - то процес може затягнутися, і паспорт стане недійсний, і на якомусь єтапі можно отрімати відлуп із за цого. і да. продовження паспорту це наче тимчасова фішка и суто через війну. тобто для чогось не дуже важливого єкстренно так, а так - зміна і тільки після цого.