Імміграція до Манітоби
-
тут скоріш не про федеральних єтап, а взагалі про початок любою программи, котра може затягнутися на 2+ роки,
-
Але все ж таки чекаю на адмiнiв
-
Подаватися на новий заздалегiдь, не за 1 мiсяць, а за 6🤷
-
або, або,або :)
-
Підкажіть будь ласка, тут треба обирати Yes тільки ящко усі 3 відповіді підходять чи тільки одна?
-
так там і нема такого, я навідь Justice Laws Website глянув, наче нема такого. я ж кажу, я логіку відповіді розписав від консультантів, зважаючи на те що продовженний паспорт консулом не канае для пр, а змінити в процессі може зайняти рік в черзі, і на цей час доку не буде )
-
Дякую 💖
-
Напишіть в ПП пошту
-
Потрібно вказувати, але пишите, що не іммігрує з вами і все. Але тоді дочці прийдеться пройти медогляд в Україні. Якщо не вкажите її, то у майбутньому чоловік не зможе її забрати сюди, якщо дочка раптом захоче поїхати до Канади.
-
оосьь, тобто не обов'язково якщо вона вам ніхто і не плануете на данний час її теж тягнути :)
-
Можна паспорти міняти коли хочете, але головне, щоб діти не втрачали статус у Канаді.
-
Всім привіт, також питання за паспорти дітей, кінець паспортів в травні 2025, подали вже заявку на еоі, чекаємо laa. Думала в травні 2024 починати думати за паспорти дітей, і записуватись до консульства. Чи можна під час розгляду заявки (номінаціі) і тд, змінювати паспорт дітей?! Що необхідно зробити в цьому випадку?!
-
Думаю, що отримаєте до тої дати, але вже зорієнтуватися по AOR, тоді собі спокійно виробите нові паспорти у 2024 році для дітей.
-
У нас з чоловіком work permit до 22/02/2026, у дітей visitor record до 26/05/2025 до дії паспортів. Маю надію що до цієї дати отримаємо pr. Але якщо не отримаємо, що далі буде? Чи що робити завчасно? Підскажіть будь ласка
-
А як вони можуть втратити статус?
-
Доброго дня. Якщо останні 10 років приватний підприємець, то який саме документ потрібно для підтвердження роботи?
-
Там чітко каже AND , чому "або"? Навіщо ви сьогодні всіх вводите в оману своїми неправдивими відповідями?
-
Ок, дякую. Тобто поки чекати aor, від цього вже орієнтуватись.
-
Номінація SW
-
Це для номінації чи ПР?
22 Jan 2023, 05:40
96854/231001
4 minutes ago