Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Elnora! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Якщо в чоловіка 9 класів підтверджених атестатом і 1,5 роки коледжу, але не закінченого як це вказати в аплікації? бо спершу ввожу <10 років школи а потім коли вписую деталі, то вже немає варіанту < 10 років, а лише 10 і вищі ступені Чи буде ок вписати тоді 10 років школи, а потім добавити вкладку з інформацією про коледж, вписати скільки там провчився і вказати « post-secondary incomplete» Я взагалі ніде і ніяк не можу знайти відповіді на це питання 😪 не можу піти далі в заповненні аплікації
-
Доброго вечора. При заповнені EOI вписав що маю рік досвіду. Але працював до того 7 календарних мімяців(5 місяців) і зараз 10 місяців. А при заповнені анкети на номіцію пишуть що треба вказувати роботу яка виконувалась більше ніж 6 місяців. Як правильно рахувати стаж при подачі на EOI?
-
да нема там такого, це можно і 15 років навчання зарахувати якщо кожного року зоставався на другій рік) там або дали атестат що ті тогго, базову здобув, або ні) це для вишки можно години прослухані на курсах зарахувати. це при наявносі додатку пр опрослухані години. і то, для окремих предметів, що ті єх вже вчив і є запис)