Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Допоможіть розібратись де помилка: Заповнюю аплікацію MPNP-SW 1.applicants details - 2 дорослих, 2 дітей до 19 років Save and next 2.personal info - відображає лише головного апліканта (без spouse and children) Де моя помилка?
-
Підкажіть будьласка чи можно сумувати стаж роботи при заповненні EOI?Наприклад якщо я в одному місці працювала 5місяців й в іншому 8 я вибираю рік опиту є?вірно?
-
Доброго вечора. Я влаштувався на роботу 17 жовтня на посаду General Worker. Через 5.5 місяців, 3 Квітня отримав інший Джоб офер на посаду Manufacturing Engineer в тій самій компанії. Тепер не знаю як мені заповнювати аплікацію на номінацію, бо в мене два джоб офера з однієї і тієї самої компанії на дві різні позиції. При цьому в листи verification of employment дата роботи на посаді ME вказана з 17 жовтня 🤦♂️ Допоможіть !!!😇
-
я вказую, що я тимчасовий резидент Канади, але там нажаль немає питання чи проходили взагалі медогляд, а лише останні 12 міс Бо бачу повідомлення на сайті ircc, що якщо подаєшся вже на ПР, то там тимчасові умови коли медогляд дійсний до жовтня 24 року, а при подачі на ВП нічого такого не пише.. не хочеться платити 330$ за медогляд, тим паче що «просрочено» всього місяць, якщо це може бути не обов’язково
-
Так я вже здогадуюсь,але я вже так відправила й пройшла на наступний етап ,а в анкеті на провінційну програму вказано 6місяців а до цього ніде такого не було.то думаєте я вже не можу продовжувати цю заявку ?краще заново создавати все ?