Імміграція до Манітоби
-
Поки що єдиний варіант - це для вас отримати номінацію, а потім ПР, а чоловіка потім спонсорувати на воз'єднання сім'ї. Під час процесу воз'єднання, чоловік зможе відкрити робочий перміт. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5289-sponsor-your-spouse-common-law-partner-conjugal-partner-dependent-child-complete-guide.html
-
Привіт)) А в Торонто ще червоний хрест дає можливість переночувати, якщо довга пересадка?
-
Друзі. Сьогодні був в візовому центрі Варшави, забирати паспорти дітей. Інформація наступна. Паспорти довго шукали, аж потім знайшли в коробці пріоритетних. Я це пов'язую з тим, що коли відсилав поштою, вкладав супроводжуючий лист, в якому просив про візи у зв'язку з тим що білети куплені і за 3 тижні виліт. Інша річ , біля мене стояла молода мама, вона забирала паспорти на всю сім'ю, свій і дітей. Здавала на вклейку всі разом, і дітям чомусь не вклеїли візи. Вона мені розповіла що аплікація в неї є. Що її просили додати дозвіл батька і тлумачення свідоцтва про народження в процесі. Чому не дали не ясно.
-
Але тоді не зарахується мед огляд і все буде висіти допоки не пройду x-ray і не буде пр😭
-
Я не вагітна, але знаю, що жінка у положенні зобов’язана повідомити лікарю про свій стан. Кров із вени візьмуть у будь-якому разі, рентген точно не здаватиме (або призначать альтернативне дослідження, або вже після вагітності).
-
luftganza
-
Не проходиш флюорографію. Але прийти треба обов'язково. Діти теж не сдають флюорографію
-
Добрий день) відгукніться, будь ласка, хто проходив медичне обстеження у період вагітності? Це не є аргументом для не проходження флюорографії?
-
Це буде зрозуміло тільки 1 квітня 2023 року, якщо про інше не повідомить федеральний уряд
-
Доброго дня хто знає, прийшов лист з яким видадуть ворк перміт в аеропорті, він дійсний до 25 року, але чув якщо не виїхати до березня не буде ворк перміту. І незнаю кожен говоре різне
-
Ні на відбір паспорту і здачу, біоиетрії здається мало