Імміграція до Манітоби
-
But different only 40 cents per hour
-
мм, питання, по факту ти бармен?
-
я до чого, як приклад той же 64301 – Bartenders включає в себе Head bartender, котрий 'May train and supervise other bartenders and bar staff, May hire and dismiss staff.' ну тобто цылком той ще супервайзер по факту)
-
Fabrication Lead Hand
-
Не скажу.
-
та я все про супервайзора шукаю по ноку) котрий підійде ) профу скажи)
-
Доброго вечора. Чи може хтось підказати, яка зараз тенденція по часові на провінційний етап і федеральний. Чекаю на провінційний 5 місяців і жодних рухів по справі. Дякую
-
так, договір зі мною як з ФОП
-
Я підтверджувала ФОП. Я правильно розумію - ви ФОП, але надавали послуги в ІТ секторі? Фірма взяла вас на роботу як ФОП?
-
Чи не є це дивним, що я вже маю опен ворк періміт, але отримавши новий паспорт, я хочу подати на ще один.. опен? тобто немає варіанту просто подати на ворк перміт, а обов’язково на зняття обмежень але в мене обмеження і так зняті, все, що мені треба, це отримати ворк перміт з довшою датою, а не до закінчення дії паспорту
-
Тоді у вашому випадку ці договора і є підтверджуючі документи, а ваша фірма - ваш Employer🤷🏻♀️ Це прям кайф коли така ситуація як у вас😅🙈 це простий випадок для підтвердження.
-
і те що в мене просять знову медогляд тобто з зарашнім ворк пермітом без обмежень я можу працювати, допустим, з дітьми ще 1,3 роки, але подати на новий ворк перміт нк можу, бо медогляд закінчився 👍🏻
-
тобто розпочавши імміграційний процес, вже є ймовірність продовжити собі документи? я думала тільки отримавши АОR я можу продовжити ворк перміт
-
Не важливо, ви і на етапі номінації можете отримати робочий перміт.
-
3-6 місяців на номінацію, AOR -4-6 місяців, федеральний етап 6-12 місяці.
-
Та я от якраз переживаю, що не встигну AOR отримати до того часу, як перміт закінчиться бо лише подаюся на номінацію почнуть розглядати як мінімум від січня +6 міс, подача на федеральний і ворк перміту залишиться міс 5-6
-
Подаюсь на EOI How many years of full-time work experience do you have in the past 5 years? Do not round up the total number of years. Я працюю в Манітобі 7 місяців. Працював і до Канади, але клеймити ці бали не буду Скажіть, будь ласка, в цьому випадку я повинен вказувати «менше року» чи це питання стосується лише досвіду за межами Канади? Дякую
-
Так працюєте ще собі 1 рік, а потім новий перміт зробите, bringing open work permit, для тих, хто вже на федеральному етапі.
-
Надіюся 😢
-
А, я б взагалі не переживав, за 1,3 роки ви матимете ПР
22 Jan 2023, 05:40
96998/232097
3 minutes ago