Імміграція до Манітоби
-
Я години доказувала референсами від замовника де вони вказали скільки я на них працювала в годинах на тиждень і що робила🤷🏻♀️ проканало
-
Напевне у мене після ЕЕ психологічна травма🥲
-
Просто ігноруєте LAA, через 60 днів буде недійсне
-
Дякую) Можна створити просто нову заявку?
-
Після цього проблем з новим ЕОІ не буде?
-
Тут апліканти робили і так і так. Все залежить, що вам написав роботодавець і чи ви готові прийняти ризик.
-
Підкажіть будь ласка. Я працювала в Україні рік, потім 2 роки була в декретній відпустці (тільки звільнилася). Як мені клеймити цей досвід? Рік чи три? Чи краще не клеймити, щоб питань зайвих не було?
-
Мені в довідці вкажуть, що з такого-то була в декретій відпустці. Думаю заклеймити рік, як було по факту. Які можуть бути ризики з цим?
-
А не відомо, чому строки збільшились, а не навпаки, беручи до уваги стратегію збільшення іміграції?
-
Повторю запитання, бо відповіді не знайшла. Планую йти по SWO, відпрацювала пів року, буду звільнятись. Reference letter зараз вже запросити, чи коли звільнюсь? (У мене не дуже добросовісна компанія, боюсь що можуть проблеми з цим листом виникнути)
-
Дякую дуже за відповідь! Я на цьому тижні хочу сказати що звільняюсь і ще 2 буду відпрацьовувати. Тоді запрошу вже зараз лист від них.
-
Вибачте, не тегнула вас. Вище написала)
-
Коли ви плануєте звільнятись? Якщо переживаєте що можуть не надати цей лист після звільнення можете взяти його швидше. Ви можете навіть почати вже імішраційний процес, вказавши що плануєте звільнитись
-
А чи хтось знає, волонтери ще сидять в бест вестерн ?
-
Підсмажіть будь ласка Ось така ситуація відпрацював на MacDon 9 місяців і вони не продовжили мій контракт так як я був непостійним працівником Питання ось в чому Чи маю я право податися на PR в такому випадку оскільки я був непостійним працівником і те що більше не працюю в цій компанії
-
Тільки якщо ви працювали не менше 30 годин на тиждень протягом останніх 6 місяців
-
У листі має бути дата початку і дата звільнення, щоб було показано повних 6 місяців
-
Так, сидять
-
Ну беріть тоді коли можете, хіба потім ще достате пейстаби. Я б особисто відпрацював 6 місяців і тоді взяв довідку, а потім вже звільнився. Знову ж таки ви не зобов'язані повідомляти для чого вам довідка, може вам для іпотеки потрібно
-
Ви тільки цікавитесь імміграцією до Канади через провінційну програму Манітоби? Ось кілька відео, які дають відповідь на майже усі ваші запитання. №1 Провінційна програма Манітоби: Запитання та відповіді №2 Що таке референс для імміграції в Канаду №3 Заповнюємо аплікацію на номінацію до Манітоба Це відео-інструкція щодо заповнення аплікації. До перегляду тільки після відео №1.
22 Jan 2023, 05:40
97094/236993
10 minutes ago