Імміграція до Манітоби
-
Наприклад, люди, без достатнього знання мови, але із професією, яка дозволяє не здавати англійську. Як їм бути?
-
Якщо людина йде без англійського - складно досягнути такого результату. Думаю, більшість українців мають таку проблему
-
Заплутались на заповненні. Допоможіть. Йдемо по SWM. Маємо 10 місяців канадського досвіду фултайм. На етапі досвід роботи програма пропонує або досвід за 5 років або досвід 6 місяців. Що писати тільки канадський досвід?
-
Якщо хочете лишитися тут, то мову краще знати. І тест - це найкращий мотиватор вчити. Бо дорого, і перездавати не хочеться. Я не знаю, як інші, але я немало сліз виплакала з мовою. Зате тепер не боюся рота відкривати.
-
Може заплутано написала. За 6 місяців зрозуміло. А досвід за 5 років є 2.8 років з підтвердженням і все. Як заповнити коректно цю графу?
-
Які зараз приблизні строки отримання PR для тих, хто йдуть по SWO?
-
Так, чиї це проблеми і при чому тут українці? SWM - це напрям для усіх. Ви конкуруєте з усіма, хто подається в Манітобі. Якщо не хочете конкуренції, то SWO special measures for Ukrainians: - CLB 4 - мінімальна сума грошей 10К + 2К за залежних членів сім'ї - треба набрати кваліфікаційних 60 балів Жодних проблем
-
Ще раз: нема жодного значення. Це інформація від МПНП. Обидва напрямки - SWM, SWO - розглядають ті самі офіцери. Жодних пріоритетів. Я не розумію, чому українці такі швидкі на вигадки всіляких міфів. Не встигли податись, як вже вигадують, що один напрям триваліший за інший, шукають в гороскопах знаків та винаходять закономірності, яких просто немає.
-
Можливо, є якісь відомі кейси, за скільки часу люди отримували номінацію по SWO?
-
паспорт закінчується найближчими роками, а в посольстві змушують повертатись в Україну. Часу в принципі немає, тому ситуація нагадує глухий кут
-
Доброго дня! У меня питання з приводу роботи. Зараз є друга робота, парт-тайм, контракт на 3 місяці. Чи треба мені показати її у поділі employment history при заповенні? Бо начебто роботу до 6 місяців не треба, але повідомляти їх про будь-який зміни стосовно роботи потрім треба..
-
IELTS? Самі готувалися? Непогано дуже, вітаю