Імміграція до Манітоби
-
Після цього всього якось руки опускаються, працюєш на тяжкій роботі, вчиш англійську цілодобово, але всі плани руйнуються всеодно
-
До закінчення паспорту є як Ви пишете, роки Все буде добре, у вас не провальний прям бал, як діяти Вам розписали
-
Дякую за підтримку! Сподіваюсь, що все ж у нас є шанси на успіх. Завдяки вам, нам вдалося дійти до цього етапу, бо більш цінного та якісного матеріалу за ваші відеоролики не бачили ніде
-
Я користуюсь безкоштовною офіційною версією 3.5 Особливо, можна гарно відточити навички написання essay.
-
Так так Але офіційно він платний, як я розумію, я багато не офіційних під gpt, але я не знаю наскільки вони нормальні Але спробую, дякую
-
До речі, ефективний спосіб підготовки до IELTS - чат GPT. Він може приблизно оцінити ваші навички і надати рекомендації щодо того, над чим працювати, щоб поліпшити вашу підготовку до конкретних напрямків іспиту
-
Дякую
-
Перепровірив Я виходить правильним користуюсь, дякую
-
Йиовірно, фейк
-
Доброго вечора. Підкажіть будьласка, на подачу на номінацію вказала стаж роботи в Україні який працювала фул тайм (2роки), роботодавець надав листа референт з України про те скільки працювала, яка була заробітна плата и які обовʼязки. Але працювала офіційно не оформлена (частина Клиника, так працювало пів країни на той момент). Тепер думаю може не треба було вказувати цій стаж? Роботодавець листа надав, але може для Канади це не достатньо? Може хтось вже стикався з цим? Бо дуже хвилююсь за це🙈🙏
-
Потрібна порада: Коли заповнював анкету на візу, вказав рік роботи в компанії, хоча пропрацював там два роки, думав, що вони мене офіційно працевлаштували з другого року. Зараз завантажив довідку з пенсійного фонду ОК-5 і виявилося, що в мене досвід роботи в цій компанії 2 роки. Тепер не зрозуміло, що вказувати під час подачі на ПР, заявляти досвід роботи 1 рік як у візовій анкеті чи 2 роки як із довідки з пенсійного фонду? Не хочу щоб були розбіжності в моєму ПР файлі.