Імміграція до Манітоби
-
Я читала таке про якусь країну Європи . Типу Чехії чи щось таке. Сказали їхати в Україну робити новий. Але ж знов таки, одна баба казала. Думаю, вже б масово писали про такі випадки
-
Доброго вечора. Буду вдячна за уточнення інформації щодо форми 5604. Маю 2 питання. 1. Чи повинен батько дитини, який не імігрує, підписувати заповнену форму 5604 саме під час онлайн-зустрічі з нотаріусом? Якщо так, то як він може підписати цю форму, та відразу відсканувати її та надіслати нотаріусу? Я не до кінця розумію порядок дій підчас онлайн-зустрічі з нотаріусом. 2. Чи дійсно нотаріусом вимагалося від батька дитини пред'явити два посвідчення особи під час онлайн-зустрічі (так написано на сайті онлайн-нотаріуса), чи все обійшлося з одним документом - паспортом? Буду дуже вдячна за роз'яснення.
-
Заходжу після отримання LAA В EOI. Підкажіть що має зявитися, щоб продовжити загружати документи на номінацію. Там далі така форма як на заповнення першої анкети.
-
Дякую, бо серце в пятках
-
А чи можна клеймити на EIO Work Experience бали за роботу на Upwork у якості фрилансера?
-
1. Ні, батько не підписує у прямому ефірі документ. Нотаріус просто підтверджує особу. Форма підписується після і надсилається до нотаріуса поштою. 2. Ми обійшлися одним українським паспортом. Це - книжка старого зразка, тож був переведений на англійську і надісланий ДО онлайн зустрічі нотаріусу. Тобто фактично вона вже бачила всі документи і просто ідентифікувала його як особу, що є у паспорті.