Імміграція до Манітоби
-
Заходжу після отримання LAA В EOI. Підкажіть що має зявитися, щоб продовжити загружати документи на номінацію. Там далі така форма як на заповнення першої анкети.
-
Дякую, бо серце в пятках
-
А чи можна клеймити на EIO Work Experience бали за роботу на Upwork у якості фрилансера?
-
1. Ні, батько не підписує у прямому ефірі документ. Нотаріус просто підтверджує особу. Форма підписується після і надсилається до нотаріуса поштою. 2. Ми обійшлися одним українським паспортом. Це - книжка старого зразка, тож був переведений на англійську і надісланий ДО онлайн зустрічі нотаріусу. Тобто фактично вона вже бачила всі документи і просто ідентифікувала його як особу, що є у паспорті.
-
Доброго вечора! Може хтось стикався з тим, що неможливо відредагувати self-assessment worksheet? Вимагає ввести пароль, каже, що в мене немає доступу.
-
Нехай щастить 🙏
-
Підкажіть будь ласка, як краще заповнити анкету на номінацію, якщо відпрацював 8 місяців на робочій спеціальності, а тепер в межах компанії переводять на офісну роботу. Зовсім інший нок, але стажу 6 місяців у новій посаді немає. Писати посаду, на якій відпрацював, а потім написати листа,що в межах компанії змінилася посада?
-
Напевно це глюк самого планета. Спробую з іншого пристрою.
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чула що в перший раз celpip можна здати безкоштовно - це так?
-
Я його завантажую, це вже в мене на планшеті вимагає ввести пароль. Звісно, що я не на сайті намагаюся заповнити.