Імміграція до Манітоби
-
@western9 Підкажіть, як правильно загрузити документи про освіту? втрачено диплом, я підгружаю витяг з реєстру, але ж там необхідно підгружати і диплом і додаток. Грузити той самий документ як диплом та як додаток? (Я обрала other та написала що це витяг, так не пропускає, просить диплом і додаток…) дякую
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, хто вже заповнював подачу заявки на номінацію MPNP . Чи потрібно обов'язково додавати reference letter з інших місць роботи по другому члену сім'ї? Чи тільки потрібно по головному апліканту ? І чи потрібно брати reference letter зі школи для дитини ? Дуже дякую!
-
Зрозуміло, дякую за відповідь!
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. У мене виходить 60 балів, коли я зазначаю підтримку родичів. Але коли рахувати вже при подачі заяви - більше балів, коли вказується робота і лист від роботодавця. Це не буде порушенням? Дякую
-
Я трохи не зрозумів у відео, при подачи на номінацію по SWM - чи треба брати у роботодавця Job Offer ? Щоб підтвердити ось цю вимогу вказану на сайті: a Manitoba company has offered you a full-time, long-term job after you have completed at least six months
-
Доброї ночі. Запитання, якщо чоловік іноземець є головним аплікантом та отримує ПР чи зможе він наприклад потім по новій програмі запросити батьків також для отримання ПР? Чи тільки я, як українка зможу запросити своїх близьких родичів? Дякую
-
Доброго ранку Якщо у процесі очікування номінації вже не 6 місяців праці як було в анкеті, а 12. То треба змінювати інформацію?
-
Дякую 🙏
-
1) чи є приклад Job offera як він повинен виглядати, бо в інтернеті є тільки шо Ви прошли відбір за конкурсом и тд и тп. А як він повинен виглядати якщо я вже на нього працюю. 2) Я хочу податися без мови, як мені потім доказати шо моя праця є TEER 0-3 якщо роботодавець не вкаже НОК а обов'язки будуть частково з TEER 2 а частково TEER 4-5.