Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку Якщо у процесі очікування номінації вже не 6 місяців праці як було в анкеті, а 12. То треба змінювати інформацію?
-
Дякую 🙏
-
1) чи є приклад Job offera як він повинен виглядати, бо в інтернеті є тільки шо Ви прошли відбір за конкурсом и тд и тп. А як він повинен виглядати якщо я вже на нього працюю. 2) Я хочу податися без мови, як мені потім доказати шо моя праця є TEER 0-3 якщо роботодавець не вкаже НОК а обов'язки будуть частково з TEER 2 а частково TEER 4-5.
-
Job offer це є звичайний лист про початок роботи, умови роботи, заробітну плату, бенефіти і т.п. Багато роботодавців не дає формального джоб оферу. Щодо TEER 0-3, то у вас повинно співпадати не менше 80% обов'язків, щоб клеймити відповідний TEER. t.me/uccmb/125395
-
Привіт друзі. Кілька днів нанад я задав питання, що робити коли тебе скоротили в процесі подачі на номінацію. Розповідаю інсайдерську інфо. Я контактував з інфоцентром MPNP. І мені надали вичерпну відповідь. Подаватись можна. Вони признають зв'язок з провінцією по SWM stream навіть якщо вас звільнили після 6-7місяців роботи. Головна умова мати record of employment, де буде розписано скільки годин ви працювали за пів року зарплатня і позиція . А також лист від роботодавця в довільній формі де він в письмовій формі затверджує що це не ви є ініціатором залишення фірми, а також нормально працювали а ваше звільнення було ініційовано лише виключно з падінням замовлень, або будь яким іншим форс мажором абсолютно не пов'язаним з вами. Контакт з ними приємний і досить швидко відповідали.
-
Уявіть собі ситуацію, коли офіцер телефонує на роботу, а роботодавець свідомо обманює і каже, що у вас обов'язки TEER 2. Канадці такого точно не зроблять. Це раз. По друге, із високими балами по вибірках, зараз тест з мови може бути фактором вирішальним для проходження вибірки.
-
Чи не підкажете, як ви контактували і які документи надавали: достатньо буде рекорд ов імлоймент?
-
Справа в тому що мене то не хвилювало, я столяр і знайшов нову ще в процесі останнього тижня на старій... Тому з цієї сторони я їх нічого не питав )
-
Чудова інформація. Дякую 🙏
-
В описі НОК описано, що позиція вимагає 2+ роки трейнингу або відповідного диплому. Якщо ви відповідаєте вимогам і роботодавець підтвердить цей факт, то ок. Але пам'ятайте, що IRCC може додатково перевіряти ваші обов'язки та освіту, і ви повинні будете надати докази у випадку сумнів щодо ваших обов'язків та відповідної освіти.