Імміграція до Манітоби
-
Чи не підкажете, як ви контактували і які документи надавали: достатньо буде рекорд ов імлоймент?
-
Справа в тому що мене то не хвилювало, я столяр і знайшов нову ще в процесі останнього тижня на старій... Тому з цієї сторони я їх нічого не питав )
-
Чудова інформація. Дякую 🙏
-
В описі НОК описано, що позиція вимагає 2+ роки трейнингу або відповідного диплому. Якщо ви відповідаєте вимогам і роботодавець підтвердить цей факт, то ок. Але пам'ятайте, що IRCC може додатково перевіряти ваші обов'язки та освіту, і ви повинні будете надати докази у випадку сумнів щодо ваших обов'язків та відповідної освіти.
-
Привіт) скажіть, будь ласка, ви заповнюєте заявку на провінційний етап і там потрібно reference letter зі школи де навчається дитина?😱як не день то дізнаюсь про якийсь новий документ)
-
Я перепрошую побачила вашу переписку, а Підскажіть будь ласка в мого чоловіка зафіксована така посада Apprentice bricklayer, noc 72320, teer 2. І в нього по обов’язком співпадає те що зафіксовано в teer 2, в Зв’язку з тим що він немає ще ліцензії bricklayer, Йому вписали саме цю посаду Apprentice bricklayer. І він не здавав англійську. Як бути в цьому випадку, бо ми розраховували що він підпадає під teer2 і не здавав англ. Дякую
-
Ок дякую, освіта відповідає дійсності, чоловік працює по спеціальності. На сьогодні я спокійна, дякую вам дуже, подивимось як буде далі. Гарного дня
-
Я не надав нічого, я задав запитання як мені вислати повну аплікацію після отримання LAA.
-
Читайте умови NOC, там все дуже чітко розписано. Ліцензії може і не бути вирішальним фактором. Якщо роботодавець підтверджує обов'язки, то не має бути проблем. У той же час тут апліканти, які йшли без мови, але по TEER 0-3, писали, що IRCC давало додатковий запит на освіту, чи відповідає вимогам TEER
-
А в Польщі якщо роботодавець не видасть свідоцтво про затруднення, з вичерпною інфо про хворобливі, відпустки, години премії взагалі все. То йому труба діло якщо мого підпису не має що отримав
-
Так тому для мене то не спрацювало. Бо мені той собака обіцяв написати референс, казав що завтра ввечері, або дати хочаб рекорд оф емплоймент а дав лише термінейшн від руки написаний. І все. Ні Джобс оферу немає взагалі нічого. Затруднення як анархія якась. Законодавство затруднення і видачі всіх паперів пов'язаних з цим на рівні хочу не хочу .
-
Розказую детальніше. В мене все було готово майже, аж мене скоротили. Я був розчарований а тому знайшов нову роботу і змирився з думкою що чекати нові 6 місяців. Аж за 7 днів до закінчення 60 днів для подачі повної аплікації я отримав нагадування. Типу давай давай, ти не забув? І емейл мпнп. Я сидів після пляшки пива після важкого робочого дня на даху біля озера. Майже засинав. Тож втрачати нічого я описав свою ситуацію і отримав відповідь на другий день.