Імміграція до Манітоби
-
З 16 000 баксів в мене є 1600 :) я інвестую в столярний інструмент і машини. Гроші повинні працювати. 4.5 місяців залишилося до нового LAA... Тому просто в квітні... Плюс я ж столяр не хочу англійської здавати 🙂 в мене бекграунд 7 років на одному місці в Польщі столяром. І повний сет документів.
-
Дуже шкода 😞
-
Дякую за підказку. Вчора був дедлайн тому вже все.
-
Спробуйте самостійно написати того листа а роботодавцю залишиться тільки підписати. Я так всі реферали поробила) і українські і канадські)))
-
Забув ще додати. Не дарма імігріційний процес вимагає мінімум 3 роки фірма має працювати. Я робив саме в такій свіжій. Тому краще оминайте свіжих бізнесменів щоб не влетіти так як я. Не хочу сказати що всі такі не відповідальні, я роблю зараз у шефа де маю повний сет всього що треба, але попереджений то озброєний.
-
Доброго ранку!Я вихователь зі стажем.Як мені підтвердити цей український стаж?В Україні референс летер не дають.
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, хто відправляв уже паспорт на вклеювання візи, перебуваючи в Канаді. Потрібно покласти в конверт листа на відправку паспорта, сам паспорт і конверт на зворотну доставку. Підкажіть, будь ласка, сам конверт, на ньому потрібно написати зворотну адресу, і може потрібно ще марки наклеїти? Чи написати лише адресу? І як взяти номер відстеження на нього? Заздалегідь велике спасибі. І ще скажіть чи є десь у Канаді пост україномовні? Я англійську ще дуже погано знаю. Заздалегідь велике вам спасибі.
-
Вам у запиті на паспорт наче повинні були прислати які конверти покупати для зворотної доставки. Вони вже проплачені на відправку.
-
Тобто,що я працювала там з такого по такий період,потім додати ОК5 і два референс летер?Я правильно зрозуміла?
-
Що це за довідка,вони не знають що там писать
-
Дякую
-
Так, і там же на сайті вище інформація про те які конверти обирати.
-
Добррого часу. Будь ласка порадьте перекладача до визиту до лікаря. Можна за гроші, але не за всі гроші. Про лікарню де надають перекладача не йду . Це окрема лікарня спеціалізована. Якщо є таки, або хтось знає що може перекласти з англійської на українську, російську або іспанську будь ласка напишіть мені в приват. Дуже дякую.