Імміграція до Манітоби
-
MPNP не має вимог по давності роботи для компанії по SWM. Все, що там пише, це компанія повинна бути фінансово стабільна та забезпечити вам постійне робоче місце. З розмов із офіцерами MPNP було сказано, що такі нові фірми будуть перевіряти додатково протягом всього процесу імміграції
-
Він п'ять місяців тому з роботи брав довідку про те що він там працює але там не було вказано не посада не заробітна плата нічого такого зовсім тільки що він там працює навіть ким він там працює не було вказано
-
Я чесно не розумію таких ситуацій, коли людина працює і не знає власних обов'язків та як правильно називається посада. Хай чоловік попросить у роботодавця employment verification letter that indicates when you started working for this employer, your position, employment conditions, salary and work hours, benefits, etc.
-
Доброго дня ! Підскажіть будь ласка . Якщо чоловік відпрацював майже 7 послідовних місяців на фул таймі ( і ми очікуємо на дитину і чоловік планує взяти 5 тижнів декрету ) і після цього плануємо подаватись на PR по програмі SWM. Чи не прийдеться заново відпрацювати 6 місяців , якщо буде така довга перерва в роботі ?
-
Добрий день Чи була у когось ситуація, коли в EOI вказували одну професію, за якою як вважалося відпрацював 6 міс, а коли роботодавець надав референс, то там інша. Teer 4 той самий. Чи потрібно щось змінювати ?
-
Подивилась відео від пана Дмитра Малика із прикладом заповнення аплікації на номінацію по SWO. Там кандидат працював з permanent job offer на момент подачі, але планував звільнятися (йшов же по SWO). Це дуже схоже на мою ситуацію. Питання: тож коли потрібно звільнитися, щоб пройти по SWO чи як довести, що я звідти точно звільнюся? І чи потрібно в аплікації показувати другу діючу part-time job?
-
Дякую. Ви маєте на увазі чи не була професія в list of in-Demand occupations? (Начебто ні)
-
Дякую
-
Я зайшла на пошту , показала листа про відправку паспортів, замовила спец відправлення. На пошті дали конверти, штрих коди вже є на конвертах.
-
Ні, ви можете працювати в молодій компанії. Це не є вимогою. Багато хто інтерпретує неправильно.
-
Напишіть мені в приват. Я вам дам мій зразок, але не з садочку. Номінацію отримала