Імміграція до Манітоби
-
Добрий день Чи була у когось ситуація, коли в EOI вказували одну професію, за якою як вважалося відпрацював 6 міс, а коли роботодавець надав референс, то там інша. Teer 4 той самий. Чи потрібно щось змінювати ?
-
Подивилась відео від пана Дмитра Малика із прикладом заповнення аплікації на номінацію по SWO. Там кандидат працював з permanent job offer на момент подачі, але планував звільнятися (йшов же по SWO). Це дуже схоже на мою ситуацію. Питання: тож коли потрібно звільнитися, щоб пройти по SWO чи як довести, що я звідти точно звільнюся? І чи потрібно в аплікації показувати другу діючу part-time job?
-
Дякую. Ви маєте на увазі чи не була професія в list of in-Demand occupations? (Начебто ні)
-
Дякую
-
Я зайшла на пошту , показала листа про відправку паспортів, замовила спец відправлення. На пошті дали конверти, штрих коди вже є на конвертах.
-
Ні, ви можете працювати в молодій компанії. Це не є вимогою. Багато хто інтерпретує неправильно.
-
Напишіть мені в приват. Я вам дам мій зразок, але не з садочку. Номінацію отримала