Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Julia Novosilska! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
@banofbot
-
Доброго дня. Така ситуація цікава. Треба отримати довідку про несудимість з Латвії. 1) Звісно заходжу на сайт IRCC 2) Там знаходжу Латвійске міністерство яке займаеться усім цим 3) Потім знаходжу інформацію на сайті міністерства, щоб отримати довідку із-за кордону, треба зв’язатися з посольством Латвії у країні де ти знаходишся 4) Переходжу с цього же офіційного сайту на посольства Латвії в Канаді 5) Пишу їм, на що вони запрашують заповнити форму та вкласти необхідні документи. По оплаті послуги, сказали, зв‘яжуться після отримання конверту. 6) Все відсилаю і через декілька днів звонять мені з номера який вказан на сайті на який я перейшов з IRCC,та кажуть, що все прийшло і треба оплатити. Елиний шлях це оплатити на місьці або сказати їм данні кредитної картки. Звісно я відмовив. 7) Після чого пишу, на пошту яка теж вказана на офіційному сайті, що мені типо зводили та просили данні картки. На що мені відповідають , що то дійсно були вони. Виглядає як очевидний лохотрон але всі номери та пошта брав з сайта яке дає IRCC. І коли вбиваю номера телефонів та пошти в гуглі - то каже що це дійсно посольство. Взагалі не знаю, що тепер робити, можливо хтось підскаже
-
Перепрошую ще раз, а де це можна перевірити ?
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка,у дитини закінчився термін дії паспорта і візітора разом.Поки чекали на новий паспорт пройшло 90 днів з яких можна було подаватися на продовження візітора.Порадьте будь ласка,що робити в цій ситуації.Буду дуже вдячна за відповідь.
-
Надати їм всі данні моєї кредитної карти? Ще в дитячому садку вчили цього не робити😂 Чому не е-трансфер або якісь платежні данні не дали… Виглядає дуже не надійно. Плюс пишу на пошту яка починається з маленької літери а відповідають з тієїж але вже починається з великої.
-
Підкажіть будь ласка.Працюю в дитячому садку підміною,тобто не фул тайм.Але дають кількість годин як для фул тайму.Чи можу я подаватися на PR по SWM?
-
Дякую 🤩
-
А про підвищення?
-
Підкажіть як мені це правильно зробити?Дякую