Імміграція до Манітоби
-
✅ VERIFIED | CRYPTO | INVEST | BANK Online 🪬 Present to you a self-registered accounts: 🔗 Robinhood + Crypto Transfer 🔗 Paypal biz + [virtual terminal] 🔗 Quikbook [bussines] 🔗 Chase Privat Client 🔗 Us Bank business 🔗 Sofi BA [AN / RN] 🔗 Cash app + BTC 🔗 Blockchain Gold 🔗 Сhase personal 🔗 BOA Business 🔗 Meet depper 🔗 Binance [us] 🔗 CoinBase 🪬 Can make a verification to your individual request WA: +48694020013
-
Саме номінації,не EOI ж? Тобто умовно матиму 60 днів, щоб звільнитись, аналогічно із часом на дозбір документів і подачі аплікації?
-
-
Доброго дня, шановне панство🙂 Маю таке питання, вибачаюсь, якщо дурне. Питання про стаж роботи поза межами Канади за останні п'ять років. Отже: досвід роботи в України зовсім інший, ніж теперешній в Канаді. Чи потрібно цей досвід вказувати при заповненні номінації? Всім дякую заздалегідь)
-
Спасибі. Тобто краще звільнитись до EOI для перестраховки
-
Ні-ні, просто шахматна перестраховка. Не здивуюсь, якщо побоюся щось міняти подамся за SWM після тривалого самонакручування 😂
-
Вітаємо, Holly Dolly! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
На даху я працював, а листа після пива я писав ввечері вдома. Можливо я не повністю описав, для ясності картини. Але я не пью на роботі ніколи.
-
Так, тут дійсно можуть питати данні картки. І не якої попало, а кредитки. Я цього не розумію, якщо чесно, це якась тупість і порушення особистої інформації. Коли треба було сплатити борг по інтернету, мене намагалися так розкрутити також, на що я відмовила і вони прислали на імейл інформацію, як сплатити у банці. Тож спатайте щось таке. Повинні бути якісь інші,варіанти оплати