Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Яна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий вечір, друзі) скажіть, будь ласка, роботодавець надав reference letter, і там все як потрібно крім обовʼязків, попросила переробити, але отримала те саме бо у них процедура і шаблон тільки такий, мені видрукували обовʼязки просто окремим листком з інтернету) які мої варіанти? Буду вдячна за підказки)
-
Підкажіть будь ласка, хто знає це що за лист такий? 🧐 IRCC мене закидало листами 😁 друге повідомлення за сьогодні
-
Добрий вечір! Заповнюю документи на візиторську візу. Запрошують ось такі документи your bank statements for the past four months a bank draft in convertible currency pay stubs an employment letter proof of assets or business proof of payment of tuition and accommodation fees tax reports, declarations or statements proof of a student/education loan from a financial institution a letter from the person or institution providing you with money proof of funding paid from within Canada, if you have a scholarship or are in a Canadian-funded educational program proof of a Canadian bank account in your name if money has been transferred to Canada Від мене вимагають підтвердження оплати навчання та проживання підтвердження отримання кредиту від фінансової установи і тд. Але якщо я лечу не на навчання що робити з цими запитами?
-
До вашої уваги чудовий спортивний позашляховик Chevrolet Equinox 3,6 2009 року, -AWD, -Свіжа безпека -з двома комплектами коліс -Має дистанційний запуск -Підігрів двигуна -Електросклопідйомники -Люк -Два комплекти ключів -Круїз контроль і т.д., все працює, готова до огляду. Ціна вказана остаточна,всі питання 2049525981 Віктор
-
Ну добре, а що ви отримали після цього листа, скажить будь ласка?
-
Оце і є перший 😁 після року мовчання;)
-
Прекрасно, а де тоді мій AOR?;) Дякую за відповідь!
-
Я на таке чекала після OAR 3,5 місяці 😂😁 Весело ))
-
До вашої уваги чудовий спортивний позашляховик Chevrolet Equinox 3,6 2009 року, -AWD, -Свіжа безпека -з двома комплектами коліс -Має дистанційний запуск -Підігрів двигуна -Електросклопідйомники -Люк -Два комплекти ключів -Круїз контроль і т.д., все працює, готова до огляду. 5999 can Ціна вказана остаточна,всі питання 2049525981 Віктор
-
Питання про зняття обмежень з ворк перміту. Бачу вскабінеті, що мені схвалено сьогодні нарешті 🙏 Подавалася 31 липня. Листів доки немає. Які мої дії надалі? Я без роботи - новий ворк перміт як вода, бо вже подалася у школу на роботу. Як довго я буду його отримувати і яка процедура? Завчасно дякую за відповіді 🙏🙏
-
Доречі, зарахували прострочений медекзамен