Імміграція до Манітоби
-
А якщо фізичної адреси тут не має, але відрахування податку у Манітобу йде і фізично людина працює тут? Я намагаюся зрозуміти чи вказувати взагалі таку роботу (не головний аплікант, працює 3 місяці)
-
я думаю ще як мені роботу вказати, яку я не клеймила бо там пише менше 6 міс роботу не вказувати а у мене була робота в Польщі 3 міс працювала, звільнялась, їхала додому, поверталася і знову 3 міс і є ще одна робота 7 міс не знаю чи варто взагалі це вказувати, чи залишити тільки канадський досвід за який дали бали..
-
Це є проблемою якщо не головний аплікант працює на фірму що має головний офіс в іншій провінції?
-
@Wes таке питання: довідка зі школи. Я тільки зараз помітила, що її надають при подачі на номінацію. Я такого документа не пам'ятаю і в вимогах теж. І не надавала цю довідку. Наскільки це критично?
-
Звідки така інформація?
-
Це не є порушенням критерію, якщо головний аплікант має зв'язок з Манітобою. Водночас офіцер буде оцінювати зв'язки з провінцією не тільки головного апліканта, а й сім'ї. Знаю кількох аплікантів , які отримали номінації, у них також неголовний аплікант працював по ремовту на іншу провінцію
-
Всім привіт) Підкажіть, якщо при подачі я вкажу, що у мене 1 рік пост-секондарі, а по документам виявиться, що їх 2, чи не буде це розглянуто як надання неправдивої інфррмації? Просто я не впевнена в тому, скільки мені клеймити, у мене начебто є 2 роки, але я хочу перестрахуватись на всяк випадок, мені і одного року вистачить по балам) Дякую за допомогу ❤️