Імміграція до Манітоби
-
Атестата за 9 класів немає, його ізимають. Є атестат про повну середню у 2003 і диплом кваліфікації за 2003р
-
Так там же рік закінчення однаковий
-
Може в когось є схожі успішні кейси? Поділіться досвідом 🙏
-
Є така практика. Хоча я згоден, що це не нормально. Якось раніше бачив як супервайзер на будівництві подзвонив в якийсь магазин, запитав чи є в них в наявності деякі матеріали, замовив і оплатив замовлення просто назвавши всі дані з своєї кредитної картки. Замовлення було на 5-6 тисяч доларів. На моє запитання: "ти що щойно зробив? Не можна так робити" він махнув рукою і відповів: тут так прийнято, все окей.
-
Дякую
-
11+1. Колись цю тему обговорювали в чаті. Але так, лист пояснення краще додайте, де поясніть чому дати однакові.
-
Хто знає?! Маю робочий стаж 1рік та 6 місяці, потрібно летіти на місяць в Україну .Приривається мій робочий стаж для подачі на PR чи ні?..якщо по прильоту я повернусь на ту саму роботу... Дякую
-
По телефону ясно що данні карти не варто казати, але уж давати їх державі точно норм
-
Доброго вечора! Підскажіть, будьласка, Виписка з банк рахунку для номінації swm за 3 міс - у всіх виглядає як ціла упаковка бумаги? І як це кріпити?😁
-
Так, а в чому проблема? Це не дебітна карта, на ній гроші банку, а не ваші. Якщо з ними щось трапиться - фрод наприклад, чи просто не прислали товар який проплачено, він подзвонить в банк, закриє картку і скаже, що не робив цю транзакцію.
-
Не зрозуміла, unemployed це хто?
-
То от і думаю ...Податись і летіти ? Чи летіти і потім податись?
-
Ніби так я зрозуміла
-
Ні не подалась ,якщо подам до польоту в Україну то не зможу вже ніби летіти нікуди поки не отримаю PR?