Імміграція до Манітоби
-
-
в аеропорту будуть номери готелів, там і телефон є, телефонуєте і заселяєтесь на 30 днів
-
В мого старшого не дійсний. Ми на федеральному етапі. Дозапитіі за це не було. Я в заявці вказала, що ми не маємо його national ID
-
А є сенс додавати прострочену ID картку і писати пояснення, чи легше вказати що немає?
-
Можливо хтось може пояснити , для чого є дві таблиці для підрахування балів якщо при подачі на Expression of interest важлива та де потрібно набрати мінімум 60 балів ( по якій власне у нас недостатньо балів ) . Але якщо по таблиці SWM то набираємо 685 . Чи я неправильно щось розумію ? Спочатку йду подача на EOI , далі відбувається номінація і ми йдемо по програмі SWM
-
Щодо уточнення даних по вашому кейсу на федеральному етапі дзвоніть за цим номером: +1.800.267.6788 Для уточнення питань по провінційному етапу: - [email protected] - +1.204.945.2806 Щодо відправлення чи дозавантаження додаткових документів до вашого кейсу на федеральному етапі, то користуйтесь цією формою - secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application або тут теж можна підвантажити документи: - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Для подачі перший крок це EOI ( expression of interest) Заповнюєте цю аплікацію на сайті МВ Потім чекаєте LAA на основі балів, які ви отримали в результаті подачі. Тест здати краще до подачі на eoi На момент подачі еоі маєте відпрацювати 6 міс фул тайм та мати емпллймент леттер від роботодаця Але найкраще, загугліть весь порядок подачі документів або пошукайте в ютубі відео😊 А також перегляньте закріплені тут повідомлення🙂
-
Добридень. Підкажіть, будь ласка, чи правильно я розумію. Для подачі на номінацію від Манітоби спочатку потрібно отримати від провінції LAA Letter? Це на сайті Манітоби мені потрібно надіслати листа у вільній формі, що я хочу тут жити і чому мене привабила ця провінція, далі я чекаю 2-4 або більше місяців цього листа (якщо він прийде) і лише потім починаю подаватися через провінційну програму? І ще питання: на момент звернення початкового за листом у мене вже має бути здано тест з англійської чи я можу поки що продовжувати готуватися до нього? Дякую!
-
Тобто , якщо я визначилась що я подаюсь по SWM , після цього я заповнюю EOI і тоді мені не потрібно цих 60 балів , так ? Тоді мої бали рахують по тій іншій таблиці? Чекаю на спецвибірку від провінції , після цього подаюсь на номінацію і фінальний етап -федеральний . Дякую дуже за пояснення !!
-
www.youtube.com/watch?v=Rileajpagp8