Імміграція до Манітоби
-
нам видали такий документ, де зазначено скільки коштів за авто ми винні банку на даний момент сам кредит на 24,499$ був від початку яку суму нам вказувати в debts при подачі на номінацію, ці 25к$ чи скільки ми винні фактично зараз, 20к$ звісно, добавляти будемо і договір з банком, і з ділершипом просто не знаю яку суму вписати саме в кредити наші
-
Дякую
-
Підкажіть будьласка,змоделюємо таку ситуацію,в мене ворк перміт до 25 року і умовно через пів року він в мене закінчується,і ні на яку з програм я не подав,не на swo ні на swm,то якщо я хочу ще тут залишитись то мені потрібно продовжити ворк перміт правильно? Питання чи можна його продовжити вже зараз якщо він в мене ворк перміт до 25 року.
-
Вітаю! Є питання з приводу Common Law. Ми з моїм нареченим живемо з 2017 року разом, тому на Cerificate of common-law relationship ми вказали дату November, 2017. Проте на CUAET ми подавались як single, бо ми тоді навіть поняття не мали про те, що в Канаді є це common law. В Канаді ми живемо більше року разом з вересня 2017 року і маємо всі докази: такси, бенефіти, тенант егрімент, спільний банківський рахунок, які будемо клеймити. Чи маємо ще вказати якісь докази з того 2017 року? Фото, переписку ..? І чи це треба якось пояснити, що ми подавались на CUAET окремо через незнання того, що є таке поняття як комон ло? Дякую
-
я намагаюся вам сказати, що якщо у вас ворк перміт був від початку на 3 роки, то просто так вам його не продовжать. якщо ви не подастеся на жодну імміграційну програму за час вашого ворк перміту, то потрібно буде робити закритий ворк перміт від роботодавця (не всі на це погоджуються і будуть робити). Або вас треба хоча би почати шлях імміграції, аби були причини отримати новий ворк перміт
-
Тут писали що підходить довідка з дії
-
Доброго вечора! Скільки ви чекали на довідку про несудимість з України) 2 місяці тому відправили заявку в укр консульство, досі немає ((
-
Не зовсім так. Якщо у Вас робочий контракт має кінцевий термін, чи Ви не працюєте зараз, а маєте просто зв'язок із провінцією, то Вам треба 60 балів. Це одна програма. Якщо у Вас робочий контракт не має кінцевого терміну ( по-простому, Вас просто взяли на роботу), то Ви попадете на іншу програму, де буде пул і бали там до 1000, а тих 60 значення зовсім не має, бо це буде інша програма. Подивіться відео, яке трішки вище кидали.
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи є така можливість при подачі по SWM завантажити одразу декілька документів, які підтверджують мій попередній досвід включаючи лист від роботодавця, ОК-5, посвідчення і т.п. щоб вже не виникало питань? Чи там тільки один документ?
-
Доброго вечора, мені теж сьогодні прийшов дозапит на imm 5669, це в них стандартна практика? Чи я щось наплутала?
-
В others можна додавати що завгодно