Імміграція до Манітоби
-
Тут писали що підходить довідка з дії
-
Доброго вечора! Скільки ви чекали на довідку про несудимість з України) 2 місяці тому відправили заявку в укр консульство, досі немає ((
-
Не зовсім так. Якщо у Вас робочий контракт має кінцевий термін, чи Ви не працюєте зараз, а маєте просто зв'язок із провінцією, то Вам треба 60 балів. Це одна програма. Якщо у Вас робочий контракт не має кінцевого терміну ( по-простому, Вас просто взяли на роботу), то Ви попадете на іншу програму, де буде пул і бали там до 1000, а тих 60 значення зовсім не має, бо це буде інша програма. Подивіться відео, яке трішки вище кидали.
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, чи є така можливість при подачі по SWM завантажити одразу декілька документів, які підтверджують мій попередній досвід включаючи лист від роботодавця, ОК-5, посвідчення і т.п. щоб вже не виникало питань? Чи там тільки один документ?
-
Доброго вечора, мені теж сьогодні прийшов дозапит на imm 5669, це в них стандартна практика? Чи я щось наплутала?
-
В others можна додавати що завгодно
-
Всім привіт,а хто знає якщо атестат зі школи отримано після закінчення коледжу,то як роки навчання в школі відмічати - наприклад в 1991 поступила до школи, а в 2000 в коледж(після 9 класів) і який закінчила в 2004, писати зб1991 по 2002 як 12 років,чи один рік у коледжі тоді 2001? Дякую усім
-
Тобто ви з якоюсь метою вирішили вказати невірну інформацію у аплікації на візу. Ви ж розумієте, що "не знали... не розуміли.." - це все відмовки. Незнання законів не звільняє від відповідальності. Погортайте пости від минулого місяця. Описували випадок, коли у людини ПР забрали, бо провели аудит від аплікації на візу кілька років тому