Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт,а хто знає якщо атестат зі школи отримано після закінчення коледжу,то як роки навчання в школі відмічати - наприклад в 1991 поступила до школи, а в 2000 в коледж(після 9 класів) і який закінчила в 2004, писати зб1991 по 2002 як 12 років,чи один рік у коледжі тоді 2001? Дякую усім
-
Тобто ви з якоюсь метою вирішили вказати невірну інформацію у аплікації на візу. Ви ж розумієте, що "не знали... не розуміли.." - це все відмовки. Незнання законів не звільняє від відповідальності. Погортайте пости від минулого місяця. Описували випадок, коли у людини ПР забрали, бо провели аудит від аплікації на візу кілька років тому
-
Я працював зварювальником, подався на номінацію,і під час очікування номінації змінив роботодавця (той самий НОК)заповнив форму про зміну роботодавця нового але відповіді ніякої від офіцера хоча пишуть що відповідь чекати до 10 робочих днів(а вже пройшло більше місяця)але в нового роботодавця я тимчасовий працівник перших 15 місяців,от я і не знаю як воно далі буде,чи дасть офіцер номінацію чи ні.тому хочу перестрахуватися і продовжити ворк перміт