Імміграція до Манітоби
-
Привіт, скажіть, будь ласка, де саме потрібно вказувати про кредит? Заявку ще не починала заповнювати, ось дізнаюсь нюанси)
-
Яке чудове відео! Як я могла його не побачити, я 10 раз закріплені штудіювала🥴Безмежно вдячна!) по першій інструкції заповнювала ЕОІ👌🏼ще раз величезне дякую за роботу)
-
Вітаємо, Nataliia Iutovets! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Альона М! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго вечера. Підкажіть будьласка 🙏🙏🙏 чи можна якось відмінити заявку на номінацію? Статус received. Зробила кілька помилок і не хочу ризикувати, думала скасувати її, а там немає можливості видалити вже. Чи можна їм написати щоб відмінили? Дякую за відповідь
-
Доброго вечора! Цікава ідея. В мене питання. Є ТОВ в якому я співвласник і директор. Чи може другий співвласник який є і співробітником надати подібну довідку для мене? Можна навіть на бланку підприємства якщо це буде доречно. Чи потрібна у цьому випадку ОК5?
-
Довідки про несудимість вам будуть потрібні, коли вже будете подаватися на федеральний етап. Якщо ви тільки починаєте процес, то довідки будуть вам потрібно ще не скоро. Коли будете подаватися на федеральний етап, то довідки повинні бути свіжі або хоча б не старіші одного року.
-
Це українське свідоцтво про народження дитини видане в Україні? Чи видане десь в іншій державі? Якщо свідоцтво українське і подаєтесь на український закордонний паспорт, то переклад не потрібен. Якщо з якоїсь іншої держави, то можете спробувати завірити переклад в Імміграційному центрі.
-
Це українське свідоцтво про народження дитини видане в Україні? Чи видане десь в іншій державі? Якщо свідоцтво українське і подаєтесь на український закордонний паспорт, то переклад не потрібен. Якщо з якоїсь іншої держави, то можете спробувати завірити переклад в Імміграційному центрі.
-
Канада визнає їх дійсними 1 рік.