Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора! Цікава ідея. В мене питання. Є ТОВ в якому я співвласник і директор. Чи може другий співвласник який є і співробітником надати подібну довідку для мене? Можна навіть на бланку підприємства якщо це буде доречно. Чи потрібна у цьому випадку ОК5?
-
Довідки про несудимість вам будуть потрібні, коли вже будете подаватися на федеральний етап. Якщо ви тільки починаєте процес, то довідки будуть вам потрібно ще не скоро. Коли будете подаватися на федеральний етап, то довідки повинні бути свіжі або хоча б не старіші одного року.
-
Це українське свідоцтво про народження дитини видане в Україні? Чи видане десь в іншій державі? Якщо свідоцтво українське і подаєтесь на український закордонний паспорт, то переклад не потрібен. Якщо з якоїсь іншої держави, то можете спробувати завірити переклад в Імміграційному центрі.
-
Це українське свідоцтво про народження дитини видане в Україні? Чи видане десь в іншій державі? Якщо свідоцтво українське і подаєтесь на український закордонний паспорт, то переклад не потрібен. Якщо з якоїсь іншої держави, то можете спробувати завірити переклад в Імміграційному центрі.
-
Канада визнає їх дійсними 1 рік.
-
Так от і я починаю шкодувати що так рано замовила деякі довідки, хоч і наголошували що прострочені можуть підійти…
-
Чи є хтось хто в‘їжджав до Канади з одноразовим паспортом ? На скільки часу вам дали Ворк перміт ?
-
Дружина в'їжджала по single journey travel document, без закордонного паспорта. 3 роки.
-
Дякую
-
💙💛Доброго вечора всім) Перечитавши всі повідомлення,можу написати про мій досвід з декількох питань: * через ДІЮ,отримавши довідку про несудимість,наш знайомий отримав PR,додаткових запитів про відсутність судимості не було; * ми приїздили до Вінипегу в березні цього року,в липні подовжили паспорти дітям,подовжили в Торонто до 2027 року,віконця ловила досить швидко близько 19:05 * також в липні я подала на зняття обмежень з мого WP,новий WP був з новим терміном дії,на три роки з дати прийняття рішення нового WP (старий був до березня 2026,став до серпня 2026) * після подовження паспортів дітям, 10 липня цього року подала запит на нові Study Permit на молодшого і 12 липня Work Permit на старшого ( на момент прильоту в Вінніпег молодшому було 9 років,старшому 16) * чекала місяць,після цього зробила запит - написала через crisis form,попросила щоб розгляд запиту пришвидшили,тому що переймалася,як далі діяти (все ж таки,не розуміла багато речей,як і більшість),і в цій формі (на молодшого сина і себе) написала передусім - UKRAINE2022 * через добу мені на email прийшов лист з таким текстом: ✔️Good day , Thank you for contacting Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). You have reached our dedicated team for individuals affected by the situation in Ukraine. We understand that this may be a difficult time for you and we are here to assist you by providing you with the information we have available at this time. We verified the information you provided and have forwarded it to the responsible office. We are pleased to confirm that the application is in process. * також в особистий кабінет (IRRC) надійшов лист про те,що ваш WP or SP дійсний до певної дати..or until a decision is made on your application,whichever is first “📌це важливо знати!Бо в мене сина на роботі придирались за цей недійсний WP. Я зробила так: роздрукувала цей документ і зробила фото екрану,щоб було видно,що WP на розгляді (статус “Submitted “),після цього питань до сина не було. * і вже через два тижні я і молодший отримали нові WP та SP для мене і дитини * коли я писала до crisis form по старшому синові,то не вказала UKRAINE2022,і мені (на нього) такий лист не прийшов.Я не знаю,чи це було причиною того,що Work permit на старшого сина досі розглядається.Позавчора знову написала до CF,вже з поміткою UKRAINE2022,і через добу прийшов такий же лист. ✔️В аеропорту молодшому видали Study permit,тому і подовжувала я його,можна в Visitor records так само подовжувати,головне,подивіться відео спочатку. 💡Всі подовження робила завдяки відео Дмитра,за що йому і цій групі дуже дякую 🙏🏼 💙 Сподіваюсь,ця інформація буде вам корисна і багато питань відпадуть.Хвилин 30 писала це повідомлення))тому вже немає наснаги писати про заповнення форми на нові Study та Work permits ,але я все робила по відео Дмитра❤️ 🪪Всім бажаю легкої адаптації та скорішого вирішення ваших труднощів,і звісно швидкого отримання PR)
-
Доброго вечора усім. В мене питання, коли працюєш офіційно чи потрібно щось підписувати, на кштал контракту тощо? Питаю, бо працюю лише перший тиждень.. Роботодавець просив sin дату народження та адресу у Вінніпезі.. Як зрозуміти що ти оформленний офіційно?
-
Вітаю шановне панство. Питання - ми в Канаді, синові виповнилося 14 років, як йому отримати ID картку - внутрішній паспорт громадянина України, чи можна не отримувати?
-
Не можу нічого вам підказати, окрім того що основний документ , який засвідчує ваш стаж поза Канадою, є довідка від роботодавця. Я так розумію, що вам не вистачає балів і ви хочете добрати їх завдяки роботі в Україні? Моя єдина порада така, що потрібно вказувати реальний досвід, який можна підкріпити документами. Якщо ви співвласник ТОВ і директор, то це дуже легко перевіритися через базу в Україні, а це будуть робити саме працівники канадського посольства в Україні. Якщо можете підкріпити ОК5 у випадку додаткового запиту, то питання не повинно бути. Як я вже неодноразово казав, у кожного різний рівень ризику.