Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора усім. В мене питання, коли працюєш офіційно чи потрібно щось підписувати, на кштал контракту тощо? Питаю, бо працюю лише перший тиждень.. Роботодавець просив sin дату народження та адресу у Вінніпезі.. Як зрозуміти що ти оформленний офіційно?
-
Вітаю шановне панство. Питання - ми в Канаді, синові виповнилося 14 років, як йому отримати ID картку - внутрішній паспорт громадянина України, чи можна не отримувати?
-
Не можу нічого вам підказати, окрім того що основний документ , який засвідчує ваш стаж поза Канадою, є довідка від роботодавця. Я так розумію, що вам не вистачає балів і ви хочете добрати їх завдяки роботі в Україні? Моя єдина порада така, що потрібно вказувати реальний досвід, який можна підкріпити документами. Якщо ви співвласник ТОВ і директор, то це дуже легко перевіритися через базу в Україні, а це будуть робити саме працівники канадського посольства в Україні. Якщо можете підкріпити ОК5 у випадку додаткового запиту, то питання не повинно бути. Як я вже неодноразово казав, у кожного різний рівень ризику.
-
Дякую, а чи подовжать дитині закордонний паспорт без внутрішнього українського паспорта?
-
Ні, можна навчатися з дозволом на роботу без стаді перміта.
-
там просто ступінь коли треба вказати, немає <10 років коли просто вказую школу/університет, там є і менше 10 років а коли розписую деталі далі, то вже немає, лише від 10 я так розумію, там хочуть аби вказували лише закінчену як мінімум повну середню освіту я розумію, що ви лише ділитеся досвідом і спостереженнями :) за всі свої дії і що я вписую, звісно, відповідаю сама