Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Smith Ocean! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Дякую!
-
Мій досвід-коли сплачувала за водійські права новий надавала- 10$ ця послуга в autopac; ще треба оновити health card)якщо ви засвідчуєте документи в імміграційному центрі,бажано теж новий WP показати) мені зі старим ,і з новим також засвідчували)також в школі чи в садочку це потрібно) це мій досвід)
-
Скажіть, будь ласка, чи це рахується як афідевіт? чи можна такі документи подавати якщо вони будуть завірені нашим імміграційним центром?
-
Вибачте, ще питання по ворк перміту. Що мені вказувати в очікувані дати роботи, дату від сьогодні до поки діє мій зарашній ворк перміт, як вказано у відео?Але я хочу отримати ворк перміт на довше, для того і подаю новий паспорт зараз бо старий обмежений на 2,5 роки був