Імміграція до Манітоби
-
@western9 Привіт! Не знаю чи по темі саме до вас,але мені так здалось🫣 Підкажіть, будь ласка, якщо у мене є непоганий стаж роботи в Україні на виробництві(екструзія)(9 років) але я звільнився ще у 2019р. І після того я офіційно ніде не працював. Як мені краще бути в такій ситуації при подачі на ПР? Порадьте! Можливо все одно потрібно звернутись на минулу роботу і попросити якусь довідку,що я у них працював з 2010 по 2019рр(поки я ще в Україні)? Чи є у цьому сенс? Чи це мені якось допоможе і для отримання більшої кількості балів,і у пошуку роботи в Манітобі? Бо чув про стаж за останні 5 років,але ж…🤷♂️ Порадьте як обіграти мою ситуацію найкраще! Дуже вдячний 🥹
-
Для отримання більшої кількості балів при подачі на провінційну програму імміграції беруть до уваги тільки досвід за останні 5 років від дня подачі. Тобто, якщо ви будете подавати ЕОІ в 2024 році, то бали можна буде попросити лише за досвід з 2019 по 2024 і виключно повні роки роботи.
-
Бо досвід наче і є,але чи зможу я десь влаштуватись. Працював як раз на обладнанні канадського виробництва🙃😊
-
А якщо не лише про ПР мова? Чи можу я на колишній роботі попросити якусь довідку про період роботи і чи це мені щось дасть при пошуку роботи?
-
Так, попросити звісно можете. Чи це чимось допоможе - не можу нічого сказати. Принаймні, попросіть щоб максимально вказали ваші обов'язки. Тоді, можливо, якщо будете влаштовуватися на таке ж виробництво, може вона стане в нагоді.
-
Гадаю,що потрібна сертифікація та ліцензія. Взагалі,це типу посада інженера. Тоді немає сенсу від цього листа/довідки,вірно? Тому що мені перше треба буде відучитися на інженера саме в Канаді,щоб працювати на такому підприємстві? Чи мене можуть взяти без сертифікації та ліцензії? Я працював у великій корпорації,найбільшій у східній Європі. І я туди влаштувався,коли туди ще можна було потрапити без освіти інженера. Пізніше вже почали ставити таку вимогу тим,хто влаштовувався. Тому у мене лише досвід,то й той не за останні 5 років
-
Добрий ранок всім! Якщо працюю парт тайм , але 40 годин на тиждень це підходить чи ні для подачі? Дякую
-
Дякую 🙏