Та все окей. Просто не думав,що можна очікувати більше 6 місяців ,тепер знаю що можна ,можна і 8-9 і т п. А головне ніяк не вплинути на це . Бо на листи відповідає бот .
Система працює від кількості учасників та мінімальних балів, є певна квота на певну вибірку. Там все дуже прозоро.
Знову ж таки, крім українців є маса інших, хто подається на імміграцію, але тільки українцям повертають гроші.
Систему хтось налаштовує ? Чи там вже владу штучний інтелект захопив . 😅 Я все розумію ,тільки не розумію коли вони хоч відкриють справу 😅 все ж б дали відмову ,або не дали. Так взагалі не зрозуміло ,що і як планувати😥
Виглядає так, що до 14 червня українці були в приорітеті, тому і давали швидко номінації, на протязі місяця. Так само із федеральним етапом. А зараз всі в загальній черзі.
Я ж про теж . Ось наприклад забули вони про мою справу ,і висить вона на офіцері ,який звільнився . Як мені це дізнатись ? Ось що робити ? Взагалі не розумію їх . Немає адекватної комунікації.
Моя родичка одночасно подалася на ПР з іншими, їй тільки недавно прийшов AOR, 5.5 місяців чекала. І знайомі, які подалися одночасно з нею, вже отримали ПР.
Тоді чому вони про це не пишуть на сайті ? Люди б знали чого очікувати . Я розумію що і все одне,для них люди це цифри і не більше . Але ж треба хоч якусь повагу мати .