Імміграція до Манітоби
-
Ніколи не будуйте плани до поки не отримаєте ПР. Всі строки приблизні. Вже треба звикати до цього, тим більше, що плануєте залишатися. Таке було і роки тому. Мені особисто ПР прийшов за місяць пізніше, а товаришу на 2. Але одному знайомому який подавався разом з нами взагалі через 2 місяці дали ПР.
-
От посиділи офіцери, подумали: дамо номінацію за місяць, тоді ще ПР за два місяці і звалить той українець в Альберту чи Онтаріо. Не годиться! А якщо рік почекає номінацію, ще рік на ПР, то за цей час привикне, розвинеться, виросте професійно, купить хату і нікуди не дінеться з Манітоби. 😁
-
Це норм. Потім у вас ще буде подача на громадянство, теж будете нервувати? Коли екзамен здав разом з дружиною і їй прийшов результат через 2 дні, а тобі через місяць. Сидиш і думаєш, чи здав, чи ні😲
-
Ніяка людина в здоровому глузді не буде брати квартиру,чи будинок без постійного статусу 😅 Там ніяких WP не вистачить стільки чекати . Я розумію що їм пофіг,але якщо будуть такі строки ,то людина зможе податися на федеральний,але не дочекається того AOR і все ворк перміт закінчиться , і до побачення всі гроші і зусилля на імміграцію . Нехай так подумають , хоча я розумію,що люди це номери та букви для них 😅 Вирости професійно ,коли ти роботу не можеш змінювати ,ото ви жартівниця ,може ще і в коледж вчитися за цінами для іноземців 💪😍
-
та якби, от думаю може почати бомбити їх дзвінками і листами щоб зрушити з місця.
-
На початку квітня.