Імміграція до Манітоби
-
У мене питання по цій темі. У мене два дипломи: магістра і бакалавра. І обидва разом з додатками вже йдуть з перекладом на англійську. Але на обох написано,що дипломи європейського зразка. Це не буде проблемою?
-
Це не за фахом і не за метою 🤷🏻♀️ це тимчасово
-
Я можу але там у дужках написано що не додавати роботу яка 6 міс або менше. Прям зараз відкрито, читаю…
-
У документах у іншому?
-
Чи нормально буде тут дати відповідь «I have an Open work permit that was issued 2023-05-06 and on 2023-04-06 I applied for remove restrictions from my work permit under the CUAET measures, it was approved»? Я просто вже знімала обмеження, не знаю що ще сказати
-
До слова, теж отримала такий лист, а гроші — ні, бо моя кредитка, з якої платила, була заблокована банком влітку через fraud, а на нову MPNP не перераховує. Зверталася до них листом з проханням зробити рефаунд на нову кредитку, вони відмовилися посилаючись на свою політику :(((((
-
Ні, пройшло менше місяця
-
Тут потрібно ж вказувати всі рази, що подавалися на візи і ворк перміти? Якщо вже знімали обмеження з ворк перміту, то теж вказати? в мене багато пунктів виходить, на чоловіка 3 (віза, ворк перміт, зняті обмеження з ворк перміту) і на мене 4 (віза, ворк перміт, зняті обмеження і нова подача на ворк перміт)
-
Так, отримала AOR через 5 місяців і 3 дні очікування. Але 500 доларів все ж таки не зайві були б 🤷♀️
-
Прикра ситуація, на жаль. Та головне, як на мене, щоб нарешті отримали той PR. До речі, ви AOR отримали? Якщо так, то через скільки часу після подачі?
-
Це точно. Після того, як отримали ще були якісь рухи по кейсу чи далі просто чекаєте?
-
Хочу поділитися "відкриттям", яке мене особисто здивувало. Після AOR мені прийшов запит на оплату біометрії (без імен чи бодай кількості осіб). Оскільки з 3 осіб у аплікації біометрію не здавав лише син, бо він був замалий для цього, коли на візу CUAET подавалися, то я вирішила, що оплатити треба лише за нього одного і йому ж лише здавати. Оту квитанцію про оплату надіслала через веб-форму, а заодно й запитала, чи все я правильно зрозуміла, бо моя й чоловікова біометрія в аплікацію підтягнулися. Наступного дн отримала автоматичне підтвердження recognize оплати. Потім через пару днів прийшов лист-запрошення на здачу біометрії саме для сина. Позавчора здали — одразу дані в системі з'явилися і в аплікації підтягнулися. А сьогодні зранку несподівано отримала листа від людини — співробітника IRCC щодо того мого уточнення про біометрію, в якому мені радили піти на сайт і там почитати кому і коли треба здавати ту біометрію. Тобто на звернення через веб-форму можно дочекатися відповіді від живої людини! Але ця відповідь може вже не бути в пригоді 😄😄😄
-
Подзвоніть їм і запитайте, як це можливо здати біометрію дитині 2 років: 18002676788